Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ince: Det räcker inte med Lukaku

Paul Ince anser att United behöver en till pålitlig målgörare…

Manchester Uniteds stora problem förra säsongen var att få in bollen i mål. Man var enormt beroende av Zlatans målproduktion och den på egen hand var inte tillräcklig – trots att man då i slutändan faktiskt vann tre titlar. Nu har man ersatt en målgörare med en annan sedan Zlatan skadat sig och släppts från kontraktet och Lukaku värvats in, men Paul Ince anser att United inte kommer klara sig hela säsongen med endast Lukaku som primär målskytt.

”United behöver fortfarande få in ett till stort namn, en målgörare. Ja de har köpt Lukaku, men om han är skadad eller har en dålig dag så vet jag inte vem som ska göra målen. Det här kanske inte låter bra, men om det inte kommer med åldern så ser jag inte att Marcus Rashford kommer leverera målen. Han missar för många chanser för stunden.”

”Det pratas om att Zlatan Ibrahimovic kan komma tillbaka i januari, vilket jag tycker vore briljant. Han var otrolig för United förra säsongen och han är en livsfarlig målskytt. Han är den sortens spelare de behöver, även om de redan har Lukaku. Men alla från alla positioner på planen måste bidra. De kan inte helt förlita sig på Lukaku. Hans 25 mål kommer inte vara tillräckligt för att ta titeln tillbaka till Manchester United.”

Det är bekräftat att United och Zlatan sitter i diskussioner om ett nytt korttidskontrakt som skulle träda i kraft från dess att han är tillbaka från skadan fram till slutet av säsongen. Det är heller ingen hemlighet att Mourinho vill ha in en offensiv spelare, en winger, innan fönstret stänger. Men enligt flera rapporter kan det vara så att han får nöja sig med tre värvningar och får vänta med den fjärde. Det pratas främst om Bale och Perisic, även om båda spelarna just nu ser ut att vara svåra att lyckas värva.

Källa: MEN

 

 

 

1 Kommentar

  1. Spaddeward

    17 augusti, 2017 at 23:15

    Vi behöver inte värva en till forward. Martial, Lingard, Mkhitaryan, Pogba, Mata, Rashford, Herrera och Fellaini måste göra fler mål.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter