Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Juve intresserade av Fellaini

The Sun rapporterar att Juventus vill ha Marouane Fellaini…

Juve var länkade med Nemanja Matic, men United vann den dragkampen. Nu skriver The Sun att Juve istället vänt blickarna mot Fellaini och identifierat honom som den mittfältare man vill rekrytera. Fellaini har dock visat sig vara en viktig spelare för Jose Mourinho och Mourinho sa så sent som för några veckor sedan att det inte finns en chans att Fellaini lämnar.

Kommentaren från Mourinho kom i samband med att Galatasaray hävdade att man var nära att värva Fellaini från United. ”Fellaini? Glöm det. De har bättre chans att få mig än att få honom” sa Mourinho om den saken.

Källa: The Sun

28 Kommentarer

 1. Spaddeward

  16 augusti, 2017 at 10:09

  Han ska ingenstans. En oerhört viktig spelare för oss på flera sätt. Jag förstår inte över huvudtaget hur någon kan vilja att han säljs.

 2. RIO

  16 augusti, 2017 at 11:04

  Gud hör bön! Ge bort han! Bättre att satsas på herrera pereira och carrick. Spelare som klarar av att slå en passning och i te. Ara annat än att bara ta ner långbollar. Hoppas hoppas hoppas!

  • Felix

   16 augusti, 2017 at 11:17

   ”Satsa på” 36-årige Carrick?

  • Spaddeward

   16 augusti, 2017 at 11:34

   Vi ska inte satsa på Pogba och Matic alltså? De var lite för dåliga mot West Ham tycker du?

  • RIO

   16 augusti, 2017 at 11:51

   Men nu får ni väll tagga ner. Fellaini är en bänkspelare. Pogba och matic är startspelare. Då anser jag att herrera pereira och carrick duger alldeles utmärks som backup och att fellaini kan skickas iväg utan problem.

  • farzad khazaei

   16 augusti, 2017 at 12:54

   Fella är en bra spelare. Han brukar vara bra mot storlagen. Kolla matcherna mot Chelsea och Real Madrid. Han är stabil och har spetsegenskaper som gör att vi vinner vissa matcher. Han är ingen spelare som ska starta alla matcher men man ska inte vara otacksam mot alla mål samt bidrag han har gjort. Han har en duglig passningsfot och arbetar hårt för laget, han är riktigt vass på att täcka bollen när han får en långboll och sätter den oftast direkt till en medspelare, han är även bra på att veta var han ska vara på planen och slutligen så gör han en del viktiga mål. Vad mer vill du ha? Han är ingen Roy Keane, men han är Fellain som dessutom är omtyckt av sina medspelare. Stämningen i truppen är utomordentligt bra och långa människor brukar vara stabila överlag och bidra med trygghet och klokhet! Vill du ha en Samir Nasri kanske?

  • RIO

   16 augusti, 2017 at 14:31

   Och du vill ha kvar han för att han är trevlig och är bra på att ”grisa” ? Jag tycker inte att han håller Unitedklass, långt därifrån. Har vi chansen att sälja han och få pengar så tycker jag att det är ett enkelt val. han börjar blir 30 år och hans kontrakt löper snart ut. han kommer inte utvecklas till något bättre och hans ”spetsegenskaper” ska inte manchester United behöva använda i den stora utsträckningen vi gör idag. Bättre att vi utvecklar vårt spel och blir bättre på lite längre sikt än att bara rikta in oss på långbollar. Nu när vi äntligen börjar få en bra offensiv att bygga vidare på. Det är min åsikt. Orkar inte se en talanglös fellaini komma in och vi endast ska spela långbollar.

  • Långa bollar

   16 augusti, 2017 at 17:12

   Fellaini gör nog så gott han kan. Men det räcker inte att ta emot en passning och sedan passa vidare till närmaste medspelare.Han försöker stå ivägen för passningar men gör sällan några brytningar. Det var nästan komiskt när Bailly sprang upp och förbi Fellaini och gjorde en brytning.
   Det blir ju tydligt hur dålig han faktiskt är om man jämför och följer Matic rörelse på planen och spel med bollen.
   Fellaini är långsam och okreativ, men det kan han ju inte rå för.

 3. Pink

  16 augusti, 2017 at 11:14

  Den som inte uppskattar Fellaini är inget riktigt fan. Det gäller alla spelare som ger sitt allt för klubben och aldrig klagar.

  • RIO

   16 augusti, 2017 at 12:09

   Inte ett riktigt fan?!? Det är nog du som är lite bakom flötet som hellre ser att vi använder ett träben som genererar att vi endast kan spela långbollar, istället för att använda våra egna talanger? och dina argument är att han kämpar och inte klagar? jag skulle nog klara av de två punkterna ganska bra själv. skulle du föredra mig då framför pereira?

  • RIO

   16 augusti, 2017 at 13:32

   Haha, inte ett riktigt fan?!? Du som inte är ett riktigt fan som häller ser att vi spelar ett träben till fellaini istället för vår egna talanger. Gå och lägg dig Pink.

  • Pink

   16 augusti, 2017 at 13:35

   Nog du som inte har en enda häst hemma, helt ärligt är du nog helt dum i huvudet.
   Skulle Mourinho vilja ha dig i laget och ansåg att du gör nytta så hade jag stöttat dig också om du skötte dig 🙂 Sånna som du kan gå och heja på andra lag.
   Och om du inte inser vad Fellaini tillför i laget när man slänger in han i olika situationer med 15-20min kvar så är du helt kass på fotboll också.

  • Diablo

   16 augusti, 2017 at 14:08

   Håller med Pink om detta. Fellaini är en bra spelare med krigarhjärta och har gjort mycket bra för United. Han behövs för laget och är en perfekt game changer. Nu har han bevisat sig länge och under vissa perioder varit bland de bästa på plan. Att säga han är träben visar mer på sin okunnighet kring fotboll. Sen kan man ha olika åsikter kring hans spelstil .

  • T

   16 augusti, 2017 at 15:02

   Det märks så tydligt vilka som inte tycker om fellaini. Det är små ungar som inte har en susning om hur fotboll fungerar! Tror bara man kan bygga ett lag på pojk lags spelare som neymar osv. Den här förbannade samba fotbollen med tricks o finter o fusk verkar va de ända små glin verkar ha i huvudet..! Fellaini har alltid vart en av mina största favoriter i United, gör allt på plan när han spelar. E över alltid o kämpar, det skulle jag vilja se att neymar tex gör som ska va så kallad världsspelare..!

  • RIO

   17 augusti, 2017 at 09:23

   Hahaha men lilla söta Pink, Mou har bra koll på grejerna, min åsikt är att han tänker lite kortsiktigt bara. Nu ska jag redogöra för dig eftersom vad vi diskuterade eftersom du har lässvårigheter:
   Du tyckte om fellaini för att jag citerar – en spelare som ger allt för klubben och aldrig klagar. Då tyckte jag att man borde kunna kräva lite mer av en spelare i United. (tex att kunna slå en passning framåt). Sen tyckte du att jag skulle byta lag för att jag hade en annan åsikt än dig. Man behöver varken kunna läsa eller ha IQ över 37 för att hålla på United, här ar alla välkomna. Vilken tur du har! Och ni som tycker att man inte kan fotboll för att man inte vill att sitt lag ska spela långbollar så har ni också tur att det inte är inträdeskrav för att hålla på United. Scholes gick ut på försäsongen och kritiserade United genom att säga vi aldrig skulle kunna ligan genom att spela långbollar på Fellaini. Men ni kanske tycker han är okunnig han med för att han har en annan åsikt. Tack och hej era fotbollsorakel. // RIo

  • Pink

   17 augusti, 2017 at 15:16

   Ska du börja snacka om lässvårigheter ska du nog lära dig läsa först. Jag UPPSKATTAR Fellaini eftersom han alltid ger allt och Mourinho uppenbarligen har förtroende för honom. Sen kan jag fotboll så pass mycket, vilket du uppenbarligen inte kan, att jag ser vad Fellaini tillför till laget.
   Sen att du ska börja ifrågasätta IQ etc är bara pinsamt, eftersom du själv verkar sakna det helt.
   Jag kan hålla med Scholes. Fellaini är ingen man vinner ligan med som startspelare, men ack så viktig att vinna dom matcher där spelet har låst sig.
   Förövrigt verkar du vara en sån som tror att du är något men det lyser igenom lite när du ska klanka ner på folk. Chansar på 18år, halvball, ingen framtid och bor hemma fortfarande.

  • Pink

   17 augusti, 2017 at 15:20

   Antar att du tycker det är bättre att slänga in Pereira i 75 minuten än Fellaini när man möter WBA borta vid ställning 0-0.

 4. Fricken89

  16 augusti, 2017 at 15:09

  Att vissa inte accepterar att man tycker olika, är det omognaste av allt…

  • Diablo

   16 augusti, 2017 at 17:22

   Acceptera absolut men när man uttalar sig klumpigt och direkt okunnigt om en spelare så förstår jag att man reagerar. Att tycka olika absolut men håll det sakligt. Vi är Unitedfans och jag tycker att man ska behandla spelarna med respekt. Fellaini är givetvis ingen Messi men har många egenskaper som ändå gör honom till en bra spelare. Jag tror många är trötta på pajkastningen på Fellaini.

  • Diablo

   16 augusti, 2017 at 17:24

   Inte riktat mot dig Fricken men kring din kommentar.

  • Fricken89

   16 augusti, 2017 at 17:32

   Alla här har en orsak till varför man tycker som man tycker om detta. Att det inte passar vissa, så behöver man inte nedvärdera den andre. Och då menar jag oavsett dessa som tycker att han (Fellaini) ska vara kvar och dessa som inte tycker det.

  • Diablo

   16 augusti, 2017 at 21:44

   Det håller jag med om. Vissa saftar på rejält i sin kritik som blir allt utom konstruktiv därför så kan det bli svårt att ifrågasätta deras kunnande.

  • Diablo

   16 augusti, 2017 at 21:45

   Att inte ifrågasätta deras kunnande ska det stå..

  • Johan

   17 augusti, 2017 at 07:41

   Hahaha Fricken .. du har ju sågat folks ideér genom alla tider men lägger denna post bara för att försvara din totala sågning av Maticköpet

   Hahaaaha

  • Fricken89

   17 augusti, 2017 at 13:24

   Johan: Du är verkligen besatt av mig. Du tillhör uppenbarligen den skaran som stör sig på och nedvärderar andra som inte delar din åsikt.

   Har jag sågat folks åsikter härinne?
   Utveckla tack.

 5. Krister

  16 augusti, 2017 at 16:59

  Kan tycka det är viktigt att analysera lite mer och lyssna in vad Mourinho säger i intervjuer och på presskonferenser. Jag var inte direkt överentusiastisk då Mourinho blev klar för United. Dels beroende på hans historia i Chelsea och defensiva fotboll han representerat i mellanåt. Dock bör man se på hans meriter och tydliga dragningskraft att locka till sig spelare. Han verkar ju ha koll på vad han sysslar med. Så vad gäller Fellaini är han enligt Mourinho en viktig truppspelare. Eller? Sedan är han ju faktiskt en profil som berör och det
  kan jag tycka vara rätt så skönt. Är ju så jävla slätstruket oftast!! En halvskum fjolårs säsong där vi förvisso plockade ett par titlar men spelade sådär, så börjar det se ut som att den här truppen kan spela frejdig fotboll också (West Ham)… Så själv ser jag positivt på de spelare vi har. Mourinho kan visa sig vara den rätta tränaren för United också, även fast jag var tveksam. Man ska ju dock komma ihåg att det svänger fort i den här branschen och bollen är rund!

 6. Peppis

  16 augusti, 2017 at 20:38

  Jag tror det är viktigt att ha förmåga att kunna förändra en matchbild och det kan vi göra med Fellaini. Ibland kör man fast och blir lättlästa och då har han förmågan att röra om i grytan. Men han är en inhoppare som jag ser det, det spelet vi har med fellaini är inget vi bör eftersträva men det är vinnande och effektivt i vissa situationer. Så ja, han behöver vara kvar.

 7. Mogge

  17 augusti, 2017 at 14:05

  Mycket kan man tycka om Fellaini. Hans spelstil är dock
  hyfsat unik i fotbollsvärlden…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter