Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: United behöver en sista pusselbit

Gary Neville anser att United behöver addera en sista pusselbit till lagbygget…

United gjorde i går en mycket övertygande ligadebut då man enkelt avfärdade West Ham med 4-0 hemma på Old Trafford. Två av nyförvärven startade och leverade starkt – Matic och Lukaku – men det tredje fanns inte ens med i truppen – Lindelöf. Mourinho väntar fortfarande på en fjärde och sista värvning innan fönstret stänger och det är ingen hemlighet att det är en winger han vill ha.

Inters kroat Ivan Perisic har länkats med United hela sommaren, men Inter vill inte tumma på sitt pris och United verkar inte vilja möta värderingen på £48 miljoner. Enligt vissa rapporter så är Perisic nära nytt kontrakt med Inter och enligt andra så har United ännu inte gett upp hoppet om att värva honom.

En annan spelare som det pratats om mycket på sistone – i alla fall under förra veckan – är Gareth Bale. Ska det finnas minsta chans att Real ens överväger att sälja Bale så lär det krävas att man lyckas värva Kylian Mbappe från Monaco och Mbappe är just nu starkt länkad med PSG. Likt Mourinho så anser även Gary Neville att en kantspelare av kvalité är vad United behöver för att truppen ska bli komplett.

”Jag skulle säga att de behöver en spelare som Arjen Robben – en kantspelare. Rashford gjorde väldigt bra ifrån sig i dag, men är han en kantspelare? Inte direkt. Jag pratar om en spelare som generellt kan ta vänsterkanten. Kan man addera en världsklass-winger till truppen så kan man säga att truppen vore komplett.. De har täckning överallt och har mycket styrka” säger Neville.

 

Källa: Sky Sports

 

 

 

10 Kommentarer

 1. Fredrik

  14 augusti, 2017 at 09:59

  Är det bara jag som tycker att vi är svaga på vänsterbacksplatsen? Kommer Shaw tillbaka till den form han hade innan benbrottet? Jag är rädd att Shaw kan bli en ny Wilshire-historia. Otroligt talangfull men skadebenägen och kanske inte den mest träningsflitiga.

  • Oskar

   14 augusti, 2017 at 10:43

   Håller med 100%, ser helldre en vänsterback istället för vänster winger! Rash och martial är tillräckligt där. Förstår dock vad neville menar med en som kan totalt dominera kanten, men en offensiv ytterback och kanten är säkrad!

  • Richard

   14 augusti, 2017 at 11:41

   Exakt,hög kvlalitet behövs på båda ytterbackspositionerna,och ännu viktigare i ett lag som förväntas utmana om titeln.Ett måste att kunna hota i mitten,offensiv kant ihop med en ytterback när lag backar hem.

  • Zid

   14 augusti, 2017 at 16:27

   Känns som att det hade gjort Shaw mycket gott om han fått träna med Zlatan några veckor.

 2. Johan81

  14 augusti, 2017 at 10:45

  Förstår inte riktigt detta.tycker det är på vänsterkanten med Rashford som vi tar oss fram på

  • Xinpei

   16 augusti, 2017 at 13:56

   Inte riktigt. Rashford går ytterst sällan på kanten utan han vill bryta in. Samma gäller Martial. Och bakom Rashford så har man ingen back som fyller på.

 3. Danne10

  14 augusti, 2017 at 12:04

  Är det en kantspelare vi behöver så är det på höger. Mata och micki i all ära men dom är mer centrala. På vänsterkanten sköter både Rashford och Martial det super.

  • Spaddeward

   14 augusti, 2017 at 12:37

   Instämmer Danne. Hade varit perfekt med en vänsterfotad Martial/Rashford att ha på högerkanten.

  • Xinpei

   16 augusti, 2017 at 13:58

   Men det där är inte riktigt sant. Rashford och Martial är exakt lika centrala som Mata och Miki. De tom. spelar på nästan identiskt sätt.. skillnaden är att Miki har en bra inläggsfot medan Martial inte direkt är känd för det. Men alla fyra vill bryta in och det är problemet med United. De har all den där tyngden med Fellaini och Lukaku men ingen som kan leverera bollar på vänsterkanten.

 4. Peppis

  14 augusti, 2017 at 21:26

  Håller helt med om vänsterback! Och alltså en med förmåga att gå framåt i banan. Kanske hoppas han på Blind och Shaw med Darmian som ett ok alternativ mot bättre motstånd där man ändå ligger mer defensivt. Kan gå men komplett kan jag inte säga att det känns.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter