Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: I sådant fall signar jag Bale

Jose Mourinho kommenterar ryktena om Gareth Bale…

Bale är återigen länkad med Manchester United, sedan det ryktats om att Real Madrid vill plocka in Kylian Mbappe i sommar och på presskonferensen inför morgondagen Supercup mellan Real Madrid och Manchester United så kommenterade Jose Mourinho ryktena på ett intressant och kanske lite ”mind game-aktigt” vis.

”Om han spelar i morgon så kommer jag inte tänka på det (att han kan finnas tillgänglig). Det hade varit för att han finns med i managerns planer och klubbens planer, för att han också har motivationen att fortsätta i Real Madrid. Så jag har inte ens tänkt på den möjligheten. Om han inte finns i klubbens planer och om en värvning av en ny spelare betyder att han är på väg bort, då hade jag väntat på honom på andra sidan och slagits med andra coacher som hade velat ha honom i sina lag. Men om han spelare i morgon så är det den bästa konfirmationen att laget fortfarande vill ha kvar honom.”

Det ryktas nu även om att PSG inte gett upp hoppet om Mbappe och att man kommer utmana Real Madrid om hans signatur. Trots att PSG precis rekordvärvat Neymar för £198 miljoner så ryktas det nu om att man är redo att lägga upp ca £170 miljoner för att få Monaco att sälja sin supertalang.

Om själva matchen sa Mourinho.”Vi måste njuta av stunden. Det är inte många gånger en spelare får spela i Supercupen om man inte tillhör Real Madrid eller Barcelona, som vinner europeiska troféer regelbundet.”

Eric Bailly är som bekant avstängd i morgon och det är även Phil Jones. Anledningen till att Jones är avstängd är för att han efter segern mot Ajax i Europa League-finalen blev förbannad och använde olämpligt språk mot en UEFA-dopingkontrollant som ville att han skulle göra ett dopingtest, när han själv ville fira segern samt delta i en fotografering till förmån för offren i terrorattacken i Manchester. Och Mourinho skickade i dag en passning till UEFA.

”Jag hoppas bara att dopingkontrollanterna tillåter laget som vinner i morgon att fira och njuta av stunden. Vi kommer göra vårt bästa, men det är ju en uppenbar skillnad mellan CL-vinnarna och Europa League-vinnarna. Toppkvalitén finns i Champions League.”

 

Källa: MEN

 

 

 

1 Kommentar

  1. Danne10

    7 augusti, 2017 at 21:37

    Mind games för att störa reals/bales uppladdning?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Kristoffer Grundström Senaste om Mkhitaryan/SanchezKänns trist att tappa Mkhtaryan, men om Sanchez håller MINST lika hög klass så tackar jag inte nej.Jan 20, 06:58
  • Kommentar från: Xavi Senaste om Mkhitaryan/SanchezSeriöst hade avbrutit denna affär!! Skit va alla lurar Manchester alltså!! Betala får en bra spelare i världsklass men får…Jan 20, 06:44
  • Kommentar från: CarlSerung Senaste om Mkhitaryan/SanchezSjuka siffror när vi pratar om Sanchezgate. Firstly, a £30 million pound transfer fee will be paid…Jan 20, 04:16
  • Kommentar från: Fricken89 Senaste om Mkhitaryan/SanchezHänvisning från The Mirror....Jan 20, 01:30
  • Kommentar från: Fricken89 Senaste om Mkhitaryan/SanchezOff topic: Michael Carrick uppges lägga skorna på hyllan nästa säsong och bli en del av tränarstaben, citeras Mourinho säga.…Jan 20, 01:28

FLER Nyheter