Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mbappe in Bale ut?

Enligt Marca så kan Gareth Bale vara på väg bort från Real Madrid…

PSG presenterade i går sin gigantiska värvning av Neymar från Barcelona – en värvning som kostade £198 miljoner i transfersumma och kommer landa på ca £450 miljoner totalt, med löner etc. Men sommaren kan komma att innehålla fler stora övergånger. Kylian Mbappe har varit länkad med Real Madrid hela sommaren och Marca rapporterar nu att en affär kan vara nära, men enligt rapporten så är det endast aktuellt med en värvning av fransmannen om Gareth Bale lämnar.

Tidningen skriver att Zidane anser att en av BBC måste lämna för att ge utrymme åt Mbappe och att det är Bale som ligger närmast till hands, med tanke på sina skadeproblem. Både Manchester United och Chelsea nämns som tänkbara adresser för Bale.

United har under flera år varit länkade med Bale och kommer säkerligen fortsätta vara det. Mourinho har varit öppen med att man vill ha in en ny offensiv spelare och jakten på Ivan Perisic verkar gå trögt. Kanske finns det en öppning för Bale-till-United, trots att Mourinho så sent som förra månaden klassade värvningen som omöjlig. Tveksamt dock.

 

Källa: Sky Sports, Marca

15 Kommentarer

 1. Stofilen

  4 augusti, 2017 at 09:51

  Hade älskat att se Bale i United. Har alltid känts som en given spelare för oss att ha på vänsterflanken sedan Giggs slutade.

  Dock är ju hans skador ett stort frågetecken i och med att han förmodligen skulle kostat runt miljarden att få loss.

  Han missade totalt 21 matcher förra året. Det är rätt många, och med tanke på att han skulle värvats som en nyckelspelare så är det en stor chansning.

  Skulle han varit skadefri oftare hade detta varit en given värvning om det skulle vara möjligt, men just nu, nej tack.

  • Affe

   4 augusti, 2017 at 17:04

   Du har helt rätt och precis som Fricken skriver så är risken
   för skador ännu större i PL. Alldeles för riskfylld värvning.
   Det kanske blir som att köpa en dyr och flådig bil som bara
   kan köras halva året.Så,nej tack.

 2. Roy

  4 augusti, 2017 at 10:14

  Håller med,nej tack.

 3. Pink

  4 augusti, 2017 at 10:20

  Har man chansen ska man självklart ta den. Bale är precis en sån Spetsvärvning vi behöver istället för att lägga 500milj på en Perisic som kmr ge oss bättre bredd men inte mkt mer spets.

 4. T

  4 augusti, 2017 at 10:52

  Alldeles för skadebenägen så nej tack.

 5. Fricken89

  4 augusti, 2017 at 11:19

  Nej Tack. Alldeles för skadebenägen – och i Laliga dessutom, då blir det ingen underlättning i PL.

  • Johan

   4 augusti, 2017 at 15:34

   Är Matic fortfarande en dålig värvning Frickinho?

  • Fricken89

   4 augusti, 2017 at 16:37

   Som jag redan har svarat dig i en tidigare artikel, så är han en dålig värvning sett till åldern, för att denna positionen har varit tunn alldeles för länge (sedan Scholes la skorna på hyllan, dvs i 4-5 år och vi har endast haft en ålderstigen 36 årig Carrick som kan förvalta det som krävs där sedan dess). United borde ha prioriterat bättre och långsiktligare dit, i mitt tycke. Fast att han (Matic) är av rätt spelartyp, har jag inga invändningar emot, det är han. Men vi borde gått för yngre/långsiktligare alternativ som t.ex Dier eller Fabinho istället.

  • tvålmästaren

   5 augusti, 2017 at 16:28

   Han är i perfekt ålder för den truppen vi har idag som är en relativt ung trupp. Med sina 29 år kommer han in med bra rutin vilket vi verkligen behöver i truppen. Dessutom väldigt duktigt defensiv mittfältare. Vi har tid att hitta en ersättare för framtiden, som då om 2-3 år kan bli upplärd av Matic.

  • Fricken89

   5 augusti, 2017 at 21:06

   Rutin i mittfältet har vi redan av Carrick. Det vi behövde/behöver är en ung spelare som kan axla hans mantel när han lägger av. Det har redan gått 4-5 år, så det hade varit på tiden att bredda positionen nu med en ung potentiell stjärna.

  • tvålmästaren

   5 augusti, 2017 at 23:51

   Det är inte menat att Carrick ska vara ordinarie på den position, därav kommer Matic in och tar över den platsen med Carrick fasas ut. Sedan kommer någon ung spelare ta Carricks plats för att framöver ta efter Matic. Så jo vi behöver rutin i startelvan. Bredda laget? Längesedan det behövdes, vi behövde få in spetskompetens denna säsong, förhoppningsvis kommer det in någon spets mer i sommar.

  • Fricken89

   6 augusti, 2017 at 01:16

   Nej, men Carrick är fortfarande den som ger rutin där (till mittfältet), även om han inte är tänkt som ordinarie, därav borde det (som sagt) ha kommit in en yngre spelare till att ta över ordinarieplatsen från honom nu i sommar. Istället (pga värvningen av Matic) så får vi vänta ytterligare på denna värvning, som vi redan har väntat på i 4-5 års tid..

 6. Richard

  4 augusti, 2017 at 20:10

  Ja det lär väl inte bli mindre skador i premier league.Kallare klimat för muskler och leder,och hårdare spel.

  • Richard

   4 augusti, 2017 at 20:16

   Nu skrev jag min kommentar utan att läsa några andras

 7. Roy

  4 augusti, 2017 at 21:59

  Håller med Fricken, men Matic är ingen dålig värvning vi kommer bli tunga att möta.Men till denna position skulle vi ha värvat för längesen och till en yngre ålder. Men spelarna måste vilja komma samt att priset är rätt,tycker Matic i detta fönster är en bra värvning.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 21/2 20.45
Sevilla - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Huddersfield vs Manchester UnitedAtt ge för mycket kritik mot Mourinho här har jag märkt är lite heligt. Men LVG får man gärna spy…Feb 18, 04:17
 • Kommentar från: Sauron Huddersfield vs Manchester UnitedBåde LvGs och nu Mourinhos fotboll är bedrövlig att titta på. Manchester United har blivit mer av ett varumärke än…Feb 18, 00:58
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedStruntprat.Feb 18, 00:17
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedFörstår att du inte gillar Mourinho men att jämföra honom med LvG är ju bara gränsen till okunnighet.Feb 18, 00:16
 • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldDet är en enorm skillnad mellan U23 och A-laget. Wilson dominerade i U23 men har inte tagit steget t.ex.Feb 18, 00:14

FLER Nyheter