Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

United överklagar Jones avstängning

Manchester United har enligt Times bestämt sig för att överklaga Phil Jones dom…

Jones är avstängd i två Europa-matcher sedan UEFA straffat honom till följd av ett verbalt angrepp (svordomar) mot en dopingkontrollant efter Europa League-finalen. Enligt rapporten så ville Jones delta i fotografering under konceptet Love Manchester – en  aktivitet till ära för offren för terrordådet i staden. Den UEFA-anställda dopingkontrollanten tillät inte det och Jones ska då ha yttrat några mindre trevliga ord mot denne.

Enligt Times så har United bestämt sig för att överklaga, men UEFA kan i värsta fall förlänga straffet. Mourinho sa efter gårdagens match att han inte visste huruvida man skulle överklaga eller ej och att beslutet låg hos Phil Jones själv.

Källa: MEN

5 Kommentarer

 1. Fricken89

  3 augusti, 2017 at 14:49

  ”Enligt rapporten så ville Jones delta i fotografering under konceptet Love Manchester – en aktivitet till ära för offren för terrordådet i staden. Den UEFA-anställda dopingkontrollanten tillät inte det och Jones ska då ha yttrat några mindre trevliga ord mot denne.”

  Om detta stämmer, så tycker jag dopingkontrollanten kunde ha lugnat sig någon minut för dopingkontrollen. Detta skulle ha irriterat mig med.

 2. Roy

  3 augusti, 2017 at 23:07

  Spelar roll, stäng av honom,tjafsa om sånt är bara löjligt(fattar inte att Utd överklagar),man ska följa reglerna som gäller även om det har hänt något tråkigt.Är det kontroll så är det,det är min åsikt.

  • Felix

   4 augusti, 2017 at 06:21

   Jag kan hålla med, om det börjar accepteras såna ursäkter hit och dit gällande dopingtester så hamnar man på en rätt slippery slope. Dopingtester är ändå allvarliga saker, även om det är olyckligt att det ska krocka med en sån fotografering.

  • Stofilen

   4 augusti, 2017 at 09:32

   Givetvis ska saker som dessa följas, men det kan ju omöjligtvis vara så att det inte kunnat vänta i några minuter?

   Att han sen ska få två matchers avstängning är ju bara löjligt.

   Påminner om när FA va på United för allt och ingenting ett tag..

 3. Roy

  4 augusti, 2017 at 09:27

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 21/2 20.45
Sevilla - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Huddersfield vs Manchester UnitedAtt ge för mycket kritik mot Mourinho här har jag märkt är lite heligt. Men LVG får man gärna spy…Feb 18, 04:17
 • Kommentar från: Sauron Huddersfield vs Manchester UnitedBåde LvGs och nu Mourinhos fotboll är bedrövlig att titta på. Manchester United har blivit mer av ett varumärke än…Feb 18, 00:58
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedStruntprat.Feb 18, 00:17
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedFörstår att du inte gillar Mourinho men att jämföra honom med LvG är ju bara gränsen till okunnighet.Feb 18, 00:16
 • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldDet är en enorm skillnad mellan U23 och A-laget. Wilson dominerade i U23 men har inte tagit steget t.ex.Feb 18, 00:14

FLER Nyheter