Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Chelsea bekräftar Morata

Chelsea bekräftar att man är överens med Real Madrid om Alvaro Morata…

United länkades länge med Morata, men man lyckades inte komma överens med Real Madrid om en transfersumma. Mourinho har bekräftat att man ville ha spanjoren och att anledningen till att han inte värvades var pga att man inte lyckades komma överens om priset med Real Madrid. Det är dock oklart om han var förstavalet och inte Lukaku. Det låter vi vara osagt.

Lukaku tros däremot definitivt ha varit Chelseas förstaval, men nu blir det alltså istället Morata för deras del. Klubben bekräftar via sin officiella hemsida att man är överens med Real Madrid och att övergången nu hänger på läkarundersökningen och att man enas om ett personligt kontakt.

Guillem Balague på Sky Sports skriver att klubben ville ha Lukaku, men att Antonio Conte insisterade på Morata då han var ”oroad” över Lukakus arbete utan boll. Manchester Evening News hävdar dock bestämt att Lukaku var anfallaren man ville ha och att United kapade värvningen.

Enligt Sky Sports så landar övergångssumman på ca £70 miljoner.

Källa: Chelseafc.com

1 Kommentar

  1. T

    19 juli, 2017 at 22:17

    Vem bryr sig.. bra United inte köpte honom och valde lukaku istället. Priset som ryktas Chelsea gav för honom e sjukt.. har inte visat upp något speciellt, men de e bara för han e spanjor som det blir så.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter