Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

M.E.N: Fabinho INTE förstavalet

I motsats till de senaste dagarnas rykten så skriver Manchester Evening News att Fabinho är tredjevalet av mittfältare…

Manchester United förväntas göra minst en värvning på det centrala mittfältet och de senaste dagarna har många tidningar rapporterat att Monacos 23-årige brasse Fabinho är nära att säkra en övergång till Old Trafford. Nu hävdar dock Manchester Evening News att Fabinho inte är Mourinhos förstaval på positionen. Inte ens andravalet. Enligt tidningen så vill Mourinho ha in Nemanja Matic som förstaval och om det visar sig omöjligt så ska Tottenhams Eric Dier vara andravalet.

Hur Chelsea ställer sig till att sälja till en direkt rival är oklart, men om man lyckas värva Bakayoko (som det ryktas om) så kanske man blir mer benägna att släppa Matic. Enligt Manchester Evening News så skulle ett bud på £40 miljoner, i ett sådant läge, kunna få Chelsea att låta spelaren gå.

 

Källa: MEN

11 Kommentarer

 1. Spaddeward

  13 juni, 2017 at 14:47

  Inte Matic snälla, vill inte se en Chelseaspelare på Uniteds mittfält… Dessutom är Fabinho bättre och yngre…

  • Xinpei

   13 juni, 2017 at 16:19

   Och Mata.

  • Danne

   13 juni, 2017 at 17:43

   Spaddeward, hur upplevde du situationen när RvP sköt oss till senate ligatiteln:)

  • Spaddeward

   13 juni, 2017 at 22:48

   Det är skillnad på folk och folk. Både RvP och Mata, framförallt RvP, bidrog med spetskvalitet som vi saknade något enormt där och då. Matic är bra men är mer ”en i mängden” enligt mig. Ingen spets. Man kan prata fysisk närvaro, men då tar jag Fellaini före Matic alla gånger.

 2. Fricken89

  13 juni, 2017 at 14:57

  Tvivlar starkt på att varken Chelsea eller Spurs säljer viktiga spelare till en titelkonkurrerande rival i detta läget. Åtminstone känns det så på förhand.
  Visserligen sålde Chelsea Mata till oss, men det var ett annat läge, då Mata under den perioden var bänkvärmare i Chelsea.
  Om valen är mellan dessa tre spelare, så känns Fabinho troligast att få loss.
  Ett stort + är att han själv har sagt att han en dag vill spela för United. Om det är något United verkligen behöver, så är det spelare som verkligen VILL spela för oss! Jag tror definitivt att Fabinho, Herrera och Pogba kan bilda ett starkt mittfält, sedan finns ju Carrick kvar också, åtminstone en säsong till.
  Och om ryktet stämmer som skrevs om Sanches i Bayern för nån vecka sedan, så kan man ju gå för honom om det skulle skita sig med dessa tre.

 3. Danneee

  13 juni, 2017 at 15:27

  Veratti har sagt att han vill lämna så jag hade lagt pengarna på han om han kunde tänka sig att dra på sig tröjan

  • Lala Land

   13 juni, 2017 at 22:10

   Han lämnar inte för några andra än barca, bayern, real, juve. Möjligtvis chelsea men har för mig att ja läst att han själv uttryckligen bara vill lämna för en större klubb.i spanien eller italien. Tror han hamnar i barca eller juve

 4. Alex express

  13 juni, 2017 at 15:56

  United har på centralt mittfält i dag Pogba, Herrera, Carrick, Fellaini känns ju ganska tunt i jämförelse med andra ”större” lag i Europa…..Vi skulle behöva förstärka med ett par man till och kanske sälja av Fellaini. Verratti , Bakayoko eller som nämns Fabinho vore ju fina tillskott. Matic tror jag inte på…

 5. Anders82

  13 juni, 2017 at 18:40

  Rätt roligt att många säger värva han o han.. men ingen som tänker på att dem vill kanske inte spela för man u!??då är de inte lätt o värva hit o ditt tror mr Mou vet vad han gör bättre än både mig o alla andra här ..

 6. Richard

  13 juni, 2017 at 21:29

  Måste finnas bättre alternativ

 7. Affe

  13 juni, 2017 at 22:09

  Är det verkligen någon som tror att MEN vet vilka val Mourinho
  gjort när det gäller vilka mittfältare han vill ha. Det är som vanligt
  när det är silly season, vilda spekulationer och fantasier.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter