Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Smalling ut i sommar?

Enligt skvallret så kan Chris Smalling ryka i sommar…

Värvningen av Victor Lindelöf kan betyda att i alla fall en mittback säljs under sommarens fönster och Chris Smalling och Phil Jones tros vara de som ligger närmast att ryka. Båda spelarna och i synnerhet Jones har en smått osannolik skadehistorik och Mourinho kritiserade duon under säsongen för att de inte offrade sig tillräckligt för laget och spelade trots smärtor.

Enligt skvallerblaskan Daily Star så är det Smalling som ligger mest pyrt till och tidningen hävdar att Everton, West Ham och Crystal Palace är intresserade av att signa honom. Smalling har även länkats med Tottenham och Arsenal.

 

Källa: Daily Star

14 Kommentarer

 1. Mogge

  12 juni, 2017 at 13:38

  Vet knappt själv vad jag tycker om Smalling . Bra i huvudspelet iaf.

 2. Kman

  12 juni, 2017 at 14:27

  Med tanke på att Smalling var den som fick starta i EL final borde Jones vara den som ligger sämst till.

  • WZ

   12 juni, 2017 at 14:51

   Det handlar också om vad man kan få för de. Smalling startar i landslaget av någon obegrundad anledning och jag tror att intresset att värva honom är betydligt större än en skadedrabbad Jones. När kontrakten går ut så kommer troligtvis båda att lämna om inte något dramatiskt händer…

  • Kman

   12 juni, 2017 at 15:03

   Tror knappast att ekonomiska faktorer styr det valet.

 3. farzad khazaei

  12 juni, 2017 at 14:41

  Smalling är på samma nivå som Johnny Evans. Dem är sega samt saknar teknik. Dem kan ha toppar men jag blev oerhört besviken på Smalling när jag insåg att han inte kan styra försvaret samt att han saknar teknik, han tjongar iväg bollen mycket och i dagens klimat så behöver man spelare även där bak som kan slå en fin passning. Smalling är inte dålig men platsar inte i lag som har titelambitioner. Han platsar i lag där man inte har så hög procent bollpossession!

  • Alex express

   12 juni, 2017 at 17:48

   Håller med…för dålig teknik / speluppfattning

 4. mu20

  12 juni, 2017 at 15:10

  Smalling borde vi ha kvar han är mycket bättre än jones och mindre skaddedrabad, Sedan är han ju ingen landslagsspelare för intet

 5. johann

  12 juni, 2017 at 15:40

  Äntligen, ut med träbenet….

 6. Felix

  12 juni, 2017 at 21:51

  Hoppas att det blir Jones som ryker, även om man får mindre betalt för honom. Smalling har mindre skadebesvär, och dessutom är Jones samma spelartyp som Rojo, som dessutom är bättre. Smalling är närmare Baillys spelartyp då.

  • Unktef

   13 juni, 2017 at 09:55

   Hahah skojar du elr? Bailly är riktigt bra med bollen med smalling inte km röra den. Smalling är en back som bara försvarar men när han får bollen händer ingenting.

  • Felix

   13 juni, 2017 at 18:10

   Unktef: Och hur menar du att det faktum att Bailly är en bättre spelare än Smalling gör dem till olika spelartyper? Är Bailly samma spelartyp som Blind då, eller vad menar du? Bara för att Bailly är hyfsat trygg med boll gör det inte honom till en bollspelande och spelfördelande mittback – han är en stark mittback som excellerar i luftrummet och duellspelet framförallt. Samma spelartyp, olika skickliga.

  • Youssef

   13 juni, 2017 at 18:30

   Håller nog med. Jones har varit skadedrabbad, medan Smalling kunnat samla på sig erfarenhet och (väl?) burit kaptensbindeln. Ser Smalling som en bättre spelare när United spelar med hög press då han enkelt läser bollar och står för enkla brytningar. I det avseendet tycker jag att Jones kan brista en del och bli rätt övertaggad vilket också är anledningen till många av hans skador, och som du skriver är Rojo bättre. Bristen med Smalling är koncentrationen ibland.

 7. Richard

  13 juni, 2017 at 08:06

  Nej,behåll han

 8. Kjellb

  13 juni, 2017 at 12:44

  Hade verkligen velat se Jones lämnat först..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 31/3 16.00
Manchester United - Swansea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter