Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mirror: Rooneys plan för att övertyga Mourinho

The Mirror hävdar att Wayne Rooney är fast besluten att bevisa att han har en roll att spela i Manchester United…

Rooneys karriär är verkligen på väg utför, både i klubb och landslag. Det har hela säsongen ryktats om att han kommer lämna United under sommaren men enligt skvallret så är alternativen begränsade och han överväger att fullfölja sitt kontrakt med Manchester United – ett kontrakt som i dag har två år kvar.

Rooney fick väldigt glest med speltid under Jose Mourinhos första säsong och med rykten om värvningar av både Alvaro Morata och Andrea Belotti, så lär det inte bli lättare att ta plats nästa säsong. The Mirror skriver dock att Rooney kommer påbörja sin försäsong två veckor innan övriga lagkamrater för att hinna bygga upp formen efter semestern och övertyga Mourinho om att han fortfarande har en roll att spela i Manchester United.

 

Källa: Mirror

14 Kommentarer

 1. Robben10

  11 juni, 2017 at 14:21

  Känns som pengar inte spelar större roll för dagens toppklubbar så varför släppa Rooney ? Är det inte lika bra att ha kvar honom som ledare i omklädningsrummet och låta honom jobba på sin form… Har man tur så kanske han hittar formen och då är han helt plötsligt bättre än något nyförvärv jag kan tänka mig, visst chansen är inte särskilt stor men man vet aldrig.

  Man ska absolut värva in en Forward och en 10a men det behöver inte betyda att Rooney måste lämna, United har ekonomin för att ha kvar honom och dessutom värva så varför inte !

  • scchh

   11 juni, 2017 at 20:46

   Håller med

 2. Mogge

  11 juni, 2017 at 15:23

  Kan hålla med.

 3. Paul Scholes = bäst genom tiderna!

  11 juni, 2017 at 18:49

  Om Rooney själv går med på att gå ner i lön så säger jag, håll kvar denna United legend så länge som möjligt !

  • robben10

   11 juni, 2017 at 19:47

   Tycker inte man ska sätta något sånt krav på Rooney. Om United har råd med nya miljard värvningar varje år kan dem lika bra betala av hans lön till kontraktet går ut. Det var trots allt United som gav honom kontraktet så det är inte mer än rätt att fullfölja det

 4. Felix

  11 juni, 2017 at 20:00

  Det handlar inte om form längre – det handlar om förmåga. Och han är inte i närheten av bra nog längre. Att behålla honom för ”ledaregenskaper” ser jag som rena skämtet, då han inte har särskilt mycket av dessa och det dessutom då kan hämma Pogba från att kliva fram tydligare.

  • robben10

   11 juni, 2017 at 20:35

   Håller verkligen inte med. En spelare som har gjort allt Rooney har gjort glömmer inte hur man dpelar fotboll bara sådär. Det misstaget gjorde milan med pirlo barcaed dani alves osv.

   Dessutom hur påverkar Rooney Pogba?
   Får Rooney inte upp formen då spelar han inte … där eomt om han kommer tillbaka så är det bara bra för alla inklusive pogba som kan lära sig ett och annat om inställning, vilja och vinnarskalle från Rooney.

   Att han är en dålig ledare är rena skämtet tror du att man har varit kapten i både Umited och Landslaget av ren slump eller?

  • Youssef

   11 juni, 2017 at 20:46

   Felix, Rooney har inte visat upp mycket till ledaregenskaper, nej. Men han har erfarenheten och respekten för att kunna leda det unga lag som nu växer fram. Rooney har ingenting kvar att göra på plan i United. Men det är lite oroväckande att se hur laget lider brist på ledargestalter nu när man även slipper Zlatan.

  • Felix

   12 juni, 2017 at 04:47

   Youssef: Visst, jag kan köpa det resonemanget. Men man kan också se det som att om Rooney ska ta ansvaret, leda med erfarenheten… då kommer han vara en centralgestalt på så sätt, och det tycker inte jag är värt det. Det hål han kan lämna är ett hål jag tror Pogba kan kliva in i och fylla ut bättre.

   robben10: Jag tycker det var oerhört uppenbart att han fick kaptensbindeln både i United och i landslaget just för att han var den stora stjärnan och för att hans managers ville visa förtroende för honom. I United har han sen inte direkt haft nån vidare konkurrens av ledargestalter, särskilt inte sen Fletcher lämnade. Som kapten är han passabel men verkligen ingenting speciellt – betydligt bättre om han då försvinner och någon yngre stjärna får chansen att kliva fram och ta kommandot.

 5. Alex express

  11 juni, 2017 at 21:11

  Håller med Felix, Rooney håller inte måttet helt enkelt

 6. as

  11 juni, 2017 at 22:03

  Rooney har problem med den mentala biten…
  Backstreet-terriern har blivit en bekväm 3-barns myspappa

 7. Kjellb

  12 juni, 2017 at 01:03

  Rooney har gjort så mycket för oss men håller med Felix här också, han har tappat så mycket och är inte i närheten av den klass som behövs. Och visserligen svider det mer när man tittar på hans lön . Men kontrakt är skriftligt. Man borde kunna enas om ett år lön på nuvarande så han iaf kan tänka tanken att gå ner i lön och därmed byta klubb.
  Vem vill betala nuvarande lön för ronney ?Asien kanske….

  • Robben10

   12 juni, 2017 at 11:49

   Det är just det som är saken, Rooney har varit dåligt nu ett bra tag.
   Är det en slump? Nej det tror jag inte, sämre träning, mindre motivation, skador och framförallt åldern som påverkat,

   Jag förstår att dem flesta tycker att han inte kommer kunna bidra med någonting på plan och antagligen har ni rätt, men chansen finns att han vaknar till liv, den är minimal men den finns. Vad jag tänker då är vad har United att förlora? Dem kommer inte tjäna mer än 5 miljoner pund på att sälja honom. United har råd med 30 Rooney löner så det spelar ingen större roll heller

   Varför inte chansa låta han vara med på träningar hjälpa några unga spelare lite nästan som en extra tränare, sen ifall han lyckas att komma i form kan det bara vara ett bra överraskning

 8. Pink

  12 juni, 2017 at 08:26

  Behandla Rooney med den respekt han förtjänar! Vill han vara kvar så ska han vara kvar men då får han vara beredd på minimal speltid och vill han ha mer speltid så låt han gå vart han än vill.
  Bara att alla parter vet vad som gäller och spelar med öppna kort så inget blir infekterat med bråk.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 17/3 20.45
Manchester United - Brighton
FA Cupen
Visas på Eurosport 1, Dplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Peppis Alexis: Jag välkomnar pressenHan måste ha känt sig grymt bra ikväll då när han satt på bänken hela matchen och tjänade pengar.Mar 17, 23:03
 • Kommentar från: runar Startelvan mot Brightonkan någon förklara varför det ALDRIG spelas några raka bollar i djupled ? det finns omställningslägen men det ska…Mar 17, 21:50
 • Kommentar från: GGMU Startelvan mot BrightonÄntigen, Sanchez petad. Orolig för Pogba situationen dock... bänkad IGEN.Mar 17, 21:07
 • Kommentar från: Tommy Startelvan mot BrightonSynd att inte Victor spelar, hade även velat se Gomes på bänken. Vi vet alla hur matchbilden kommer se…Mar 17, 20:07
 • Kommentar från: b ”Hade velat ha många Sevilla-spelare”Mou är envis som en åsna. Så när ”alla” klagar på hans tråkiga spel kommer han definitivt inte ändra på…Mar 17, 17:44

FLER Nyheter