Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

United bekräftar Lindelöf

Manchester United bekräftar transfern av Victor Nilsson Lindelöf…

Lindelöf såg ut att vara nära United under januarifönstret, men affären blev inte av och han förlängde istället kontraktet med Benfica så sent som i mars. Under våren och början av sommaren så har dock nya rykten tagit fart och i veckan så skrev portugisisk press att alla parter är överens och att Lindelöf kommer göra läkarundersökningen hos United i veckan som kommer.

Nu bekräftar Manchester United affären via den officiella sidan Manutd.com. I ett kort meddelande skriver man att man är överens med Benfica och att Lindelöf kommer spela för United, förutsatt att han klarar den kommande läkarundersökningen och kommer överens om det personliga kontraktet.

Den officiella rapporten nämner ingen prislapp, men enligt Sky Sports så betalar United £30,7 miljoner för 22-åringen.

Källa: Manutd.com

22 Kommentarer

 1. Alex_

  10 juni, 2017 at 23:29

  Grymt roligt med en svensk i mitt kära United! En riktig utmaning för grabben. Hoppas på succé, det vore bra för landslaget. Vi behöver fler svenskar i storlagen ute i Europa. Får hoppas på att Forsberg oxå flyttar på sig, kanske Liverpool enligt skvallret(visst en ärkerival MEN lyckas ham etablera sig i laget så gynnar det bara landslaget! Ska bli riktigt roligt att följa hans utveckling. GGMU

 2. S21

  10 juni, 2017 at 23:46

  Billigt, tror han kommer lyckas, men om han inte gör det så var det inte ett dyrt misstag.

  • Loppekaj

   10 juni, 2017 at 23:47

   Håller med. Killen är klass.

 3. Alex express

  11 juni, 2017 at 00:24

  Kanonvärvning ! Och kul med ännu en svensk i United.

 4. Xinpei

  11 juni, 2017 at 01:09

  Med tanke på marknaden så är den prislappen inte direkt något man höjer ögonbrynen när man ser den och med tanke på Lindelöfs potential (vilket han visade upp en hel del mot Frankrike bla.) så tror jag att detta är ett kap. Woodward har ändå imponerat ganska rejält de senaste två transferfönstren med tanke på att han tog in 2 av 3 värvningar förra året och nu årets första värvning under £40m sträcket.. Och med tanken på kvalitén på de som värvades in (Räknar inte in Zlatan här eftersom han kom gratis) till det priset så har han lyckats.

 5. Fricken89

  11 juni, 2017 at 02:15

  Förstår inte denna värvning alls.

  • G

   11 juni, 2017 at 02:24

   Vem ska spela bredvid Bailly då? Tycker helt klar VNL har allt som krävs för att bilda ett brutalt bra mittlås för kommande år 🙂

  • Fricken89

   11 juni, 2017 at 02:26

   Borde gått för Van Dijk som dessutom är PL van.

  • Reddevil

   11 juni, 2017 at 02:50

   Varför gör du inte då? Lindelöf 23 år i juli stark snabb bra tillslag och kan även passa framåt och va startspelare i benfica som också vann ligan. Klass värvning!

  • Diablo

   11 juni, 2017 at 07:41

   Har du bra koll på VNL, har du sett många matcher i portugisiska ligan? Klart man kan vara skeptisk till värvningar men varför skulle VNL inte lyckas tror du? Jag ser iaf en stor potential i de matcher jag sett och absolut inte sämre än tex Keane. Tycker han har bevisat sig både i landslag och Champions league.

  • DS

   11 juni, 2017 at 11:27

   Hade hoppats på någon i stil med Marquinhos, Varane, Boateng, Van Dijk, Godin, Bonnucci. Nu slutar det med en svensk dussinlirare.

  • Vincent

   11 juni, 2017 at 11:34

   Fricken har spytt galla över denna potentiella värvning sen januari. Istället för att skriva att du inte förstår denna värvning så kanske du kan förklara VARFÖR du inte förstår dig på denna värvning?

   Här har vi en kille som är 22 år, skolad i en av världens bästa akademier, snabb, grym passningsfot, bra på huvudet, duktig på att driva upp bollen 15-20 meter upp i banan och som dessutom är svensk 🙂 350 miljoner känns inte som en jättesumma i sammanhanget. Men du vill alltså hellre värva Van Dijk för 700 miljoner?

  • Fricken89

   11 juni, 2017 at 12:07

   Red Devil: Gör vadå??

   Diablo: Min bedömning är att VNL är ett mkt osäkert kort. Att han gjort det ”okej” i Portugisiska ligan säger egentligen ingenting nu när det kommer till att byta upp sig till PL. Och svenskar överlag har på senare tid inte lyckats särskilt bra. Jag tycker van Dijk vore bättre, då vet vet att han är van PL, vilket är viktigt. Han och Bailly vore utmärkta som radarpartners i backlinjen.

   Vincent: Spytt galla? Jag har inget emot honom personligen, men ser inte att han är spelaren som hjälper United ett steg framåt i utvecklingen.

  • Fricken89

   11 juni, 2017 at 12:10

   *då vi vet att han är van PL

  • Fredde1

   11 juni, 2017 at 13:37

   DS: Spelare som Varane, Boateng, Godin och Bonucci är inte tillgängliga på marknaden.

   Fricken89: VVD vill Saints ha 70-75m pund för. Förstår helt och hållet varför United inte vill betala den typen av summor för honom.

  • Fricken89

   11 juni, 2017 at 14:10

   Fredde: Van Dijk är fortfarande en mer bevisad mittback VNL, så det hade varit värt det (att betala det som krävs för honom). Eftersom man vet på förhand att han behärskar fysiken i PL och är en av de bästa i PL.

  • Fricken89

   11 juni, 2017 at 20:12

   *än

   6 timmar senare….

  • Andreas

   11 juni, 2017 at 22:10

   Håller med Fricken helt. Man kan inte säg att VNL är en bättre värvning för att han är billigare. I mina ögon går han inte före Smalling eller Jones i nuläget.

   VNL styrkor är passnings-och uppbyggnadsspel vilket kan vara bra i matcher vi för och spelar högt, men senaste säsongen backade vi hem och då behöver vi mer fysiska och framförallt huvudstarka mittbackar.

   PL är också den mest fysiskt påfrestande ligan och nästan alla lag i PL spelar med stora targets på topp. Jag har svårt att se VNL trycka undan Lukaku, stånga bort Costa eller vinna en nickduell mot Giroud. Statistiken säger också att det fysiska spelet är hans svaga sidan så det ska bli kul att se om han utvecklar det.

   Jag tror de flesta Unitedfansen hade hoppats på en mer tongivande försvarare som skulle styra upp försvaret, t.ex. Laporte, Gimenez, Marquinos eller tom Pepe hade fungerat, även om jag inte gillar han.

   Och eftersom Mourinho oftast bara förstärker med en spelare per lagdel under sommaren så kommer det här vara vår försvarsvärvning.

   Fabinho verkar stärka mittfältet och Morata anfallet.

   Ps Du stavade rätt från början Frick 😉

 6. Youssef

  11 juni, 2017 at 04:01

  Var länge skeptisk till VNL, främst pga den höga prislapp det ryktades om samt för att jag hellre såg Keane vända hemåt. Men den nu angivna summan är inte alls hög. Bollsäker spelare med en bra passningsfot som kan tillföra annat än vad befintliga mittbackar kan.

 7. Mogge

  11 juni, 2017 at 08:37

  Ska erkänna att jag sett fåtal matcher med VNL.
  Välkommen in i värmen iaf.

 8. Alex express

  11 juni, 2017 at 13:39

  Bailly/Lindelöf kan förhoppningsvis vara Uniteds mittbackspar i minst 10 år framöver, bägge 23 år, snabba tekniska med bra fötter. Inte alltför dyra köp heller i jämförelse med ex Van dijk.

 9. the manager

  11 juni, 2017 at 14:46

  Det är klart att VNL är en bättre värvning än Van Dijk. VD sprang Malmö FF åttor runt när han spelade i Celtic. M Keane är som det flesta brittiska spelare övervärderad, men duktig. Slutligen är jag säker på att Uniteds team har sett VNL tillräckligt många gånger. Sen ju ni fortsätta diskutera vem av er som sett och inte sett honom.
  Kanonvärvning!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: ManU4ever Daily Mail: Mata kan gå gratis i sommarSorry, menar att Vänsterkanten redan har en klass att lita på! Många kanter blev det -:)Jan 18, 23:29
 • Kommentar från: ManU4ever Daily Mail: Mata kan gå gratis i sommarSer inte konkuransen i att värva Sanches för Matas del? Sanches är en LW alt. en central roll. Både Rashford…Jan 18, 23:28
 • Kommentar från: Molle M.E.N: Mkhitaryan på CarringtonHur kan man inte se att med lite shälvförteonde så är han ligans bästa spelare!😎en riktig lirare!Jan 18, 22:50
 • Kommentar från: Spaddeward M.E.N: Mkhitaryan på CarringtonSanchez känns lite gnällig och tråkig, plus att han är 29 år, men han är en grym fotbollsspelare och det…Jan 18, 22:50
 • Kommentar från: Andy Sanchez galna lön nedbruten i detaljFullständigt absurt. Förstår inte varför United låter sig utpressas på detta sätt. Mourinho får sin vilja igenom, försöka köpa…Jan 18, 21:52

FLER Nyheter