Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Bild: Bayern redo att sälja Sanches

Enligt den stora tyska tidningen så är Bayern München redan villiga att sälja Renato Sanches…

Sanches var förra våren starkt länkad med Manchester United, men i slutändan hamnade han i Bayern München. Den portugisiske supertalangen har dock haft svårt att få speltid under Carlo Ancelotti och nu skriver Bild att Bayern är redo att sälja honom efter endast en säsong. Enligt tidningen så kräver man ett bud på ca £30 miljoner.

Bayern betalade Benfica ca £32 miljoner för Sanches förra sommaren, men summan kan stiga upp till £70 miljoner om en rad klausuler uppfylls och enligt rapporten är Bayern angelägna om att göra sig av med 19-åringen innan summan stiger och ska därför vara villiga att släppa honom för den i sammanhanget låga summan £30,6 miljoner.

Enligt rapporten har Marseille redan lagt ett formellt bud och även Monaco sägs vara intresserade.

Källa: MEN, Metro

15 Kommentarer

 1. Kimis

  5 juni, 2017 at 12:55

  Hoppas verkligen att vi köper honom.

 2. Diablo

  5 juni, 2017 at 13:11

  Köp!

 3. farzad khazaei

  5 juni, 2017 at 13:19

  Tror ni verkligen att han är så bra? Frågan är varför Bayern vill göra sig av med honom? Även om han inte platser nu p g a unga ålder så borde man rimligtvis tänka sig att dem kunde haft tålamod med honom. Jag funderar på om han har disciplinproblem eller bett om att få lämna själv? Bayern är verkligen bra gällande transfers och om dem nu vill sälja så borde det vara ett oroande tecken! Låter mycket riskfyllt enligt min mening!

  • Fricken89

   5 juni, 2017 at 13:37

   Här har du förklaringen igen varför de kan tänka sig släppa honom, som förövrigt redan står i artikeln:

   ”Bayern betalade Benfica ca £32 miljoner för Sanches förra sommaren, men summan kan stiga upp till £70 miljoner om en rad klausuler uppfylls och enligt rapporten är Bayern angelägna om att göra sig av med 19-åringen innan summan stiger och ska därför vara villiga att släppa honom.”

  • Pink

   5 juni, 2017 at 13:41

   Du bygger alltså hela din åsikt på att Bayern är villig att släppa honom..

  • Affe

   5 juni, 2017 at 15:30

   Farzad,jag håller helt och hållet med dig här.Inte fasen släpper
   Bayern iväg en ung spelare bara sådär efter en säsong. Det
   luktar skumt långa vägar.

  • farzad khazaei

   5 juni, 2017 at 22:33

   Affe: Det var längesen vi tyckte lika men bättre sent än aldrig =)

   Fricken: Att dem inte vill betala resterande eller har ångrat sig betyder i min värld att dem inte tycker att han är värd att satsa på (= inte bra nog i ders tycke). Det är en indikation på att vi inte ska betala några större summor för honom. Det bästa vore att ta honom på lån med köpoption, det hade dock inte Bayern gått med på men försöka går. Nej tack!

  • Fricken89

   5 juni, 2017 at 22:49

   £30,6m för Sanches är ju ganska överkomligt ändå, det är ju ingen ”hutlös” summa iaf. Iaf inte om man jämför med Pogba’s, för att inte tala om Griezmann’s. Sedan att summan på Sanches eventuellt ökar, det gör den ju bara om han presterar och spelar bättre och bättre och uppnår vissa krav (vilket vi såklart ska hoppas på) – och det är det ju värt isåfall, om han utvecklas och blir en viktig kugge i laget. Han är i en bra ålder inför nu och framtiden dessutom. Så om (med betoning på OM) Bayern verkligen är villiga att släppa honom, så borde United gå all-in på att värva honom.
   Mou var dessutom väldigt angelägen att värva Sanches i somras, fast han var tyvärr tillsatt som United manager försent och han försvann till Bayern.

 4. Danne

  5 juni, 2017 at 13:36

  https://www.youtube.com/watch?v=_qyzdO86oKE

  2:36 rullar en textremsa på portugisiska.
  ”imagens da btv comprovam que renato sanches ja brilhava aos 10 anos”
  Translaten säger ”BTV bilder visar att renato sanches redan lyste vid 10 års ålder”.
  Jag påstår inte att Renato som officiellt saknade födelsebevis sina fem första år ljuger om sin ålder, däremot är killen i klippet inte 10år..

  • a

   5 juni, 2017 at 14:11

   Varför skulle han inte vara 10 år? Har sett mer utvecklade 10 åringar än det där. En av mina bästa vänner som är från colombia hade bröstmuskler större än de flesta 15 åringar när han var 5 år. Och då hade han inte tränat en sekund utan bara lekt..

  • Danne

   5 juni, 2017 at 15:24

   Svar till ”a”.
   Eftersom din colombianske vän var byggd som en 15åring vid fem års ålder, kan självklart Renato vara 10år i klippet…..Men kroppsspråk och rörelsemönster pekar mot en kille i 13-14års åldern, att det varit struligt kring hans födelsebevis och att åldern ifrågasatts på annat håll gör saken inte mindre märklig.
   Gillar Renato och tycker det är en bra spelare, men då jag MISSTÄNKER att han är äldre än vad som påstås, hoppas jag att United inte köper honom.

 5. Alex express

  5 juni, 2017 at 13:53

  Köp om möjligt, kan bli ngt alldeles extra

 6. fyfaaaan

  5 juni, 2017 at 19:25

  Köp köp köp om chansen ges!!!

 7. Memphis the Pie #7

  5 juni, 2017 at 23:17

  En ny Anderson.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 17/3 20.45
Manchester United - Brighton
FA Cupen
Visas på Eurosport 1, Dplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Peppis Alexis: Jag välkomnar pressenHan måste ha känt sig grymt bra ikväll då när han satt på bänken hela matchen och tjänade pengar.Mar 17, 23:03
 • Kommentar från: runar Startelvan mot Brightonkan någon förklara varför det ALDRIG spelas några raka bollar i djupled ? det finns omställningslägen men det ska…Mar 17, 21:50
 • Kommentar från: GGMU Startelvan mot BrightonÄntigen, Sanchez petad. Orolig för Pogba situationen dock... bänkad IGEN.Mar 17, 21:07
 • Kommentar från: Tommy Startelvan mot BrightonSynd att inte Victor spelar, hade även velat se Gomes på bänken. Vi vet alla hur matchbilden kommer se…Mar 17, 20:07
 • Kommentar från: b ”Hade velat ha många Sevilla-spelare”Mou är envis som en åsna. Så när ”alla” klagar på hans tråkiga spel kommer han definitivt inte ändra på…Mar 17, 17:44

FLER Nyheter