Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky Sports: United nobbar jättebud på De Gea

Enligt Sky Sports så har Manchester United nu nobbat Real Madrids första försök att signa David De Gea…

De Gea har under våren länkats starkt med Real Madrid och nu skriver Sky Sports att United nobbat ett bud på £60 miljoner från den spanska huvudstadsjätten.

De Gea var mycket nära att hamna i Real sommaren 2015 men övergången kunde inte ske eftersom de rätta dokumenten inkom till det spanska fotbollsförbundet ca en halvtimme efter deadline. Han återvände istället hem till Manchester och tecknade överraskande ett nytt fyra års-kontrakt (med option om ytterligare ett år) med Manchester United. Det kontraktet har i dag två år kvar (plus optionen om förlängning) och enligt många av de senaste rapporterna så är De Gea lycklig i United och kommer inte trycka på för att driva igenom en flytt till Real Madrid.

Manchester Evening News hävdar dock att United inte fått något bud från Real Madrid ännu, men att man känner sig säkra på att De Gea kommer bli kvar.

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

 1. Spaddeward

  1 juni, 2017 at 08:59

  Fattar inte varför Real är så desperata med De Gea. Navas är inte dålig direkt. De är i CL-final med honom i mål. Typiskt Real. Fy.

  • Kjellb

   1 juni, 2017 at 17:02

   Man vill alltid förbättra laget även om det gäller Madrid som har så de räcker i varje position. Kan man byta ut navas så gör man gärna det eftersom de gea är bättre helt enkelt …. sen är inte Madrid som United som behöver förbättra ett antal positioner…

   Fick jag välja så hade jag gjort ett byte mot en topp spelare med pengar emellan tex varne Eller morata.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter