Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Griezmann: Det söker jag i min nästa klubb

Antoine Griezmann pratar om vad som är avgörande i valet av nästa klubb…

Griezmann har under säsongen varit förtegen angående framtiden trots alla rykten som förekommit, men i går öppnade han för första gången upp då han framträdde i fransk TV och sa att det finns en stor chans att det blir United i sommar. Han sa att framtiden kommer klarna inom de närmsta två veckorna och att det i dagsläget är 60% chans att han gör flytten till Old Trafford. (Se klippet i spelaren under artikeln.)

Det förekommer rapporter om att Champions League-fotboll kan bli avgörande för Griezmanns val av klubb och han själv säger att han är redo att lämna Atletico, men att hans nästa klubb på allvar måste kunna utmana om titlar.

”Vi slutade 3:a i La Liga, vilket var klubbens målsättning men vi spelare vill ha mer. Jag vill vinna titlar. Jag har kommit till en punkt då att göra mål inte räcker. Så är det. Att vinna titlar är något jag kommer titta på i sommar när jag beslutar om min framtid. Om jag måste flytta så är det inget problem. Det kan bli England, som är trenden. Tyskland, Kina eller USA. Jag är redo att lämna.”

Sky Sports Spanien-expert Guillem Balague tror att fransmannen kommer hamna i Manchester United, men att CL-spel kommer göra beslutet mycket lättare.

”Jag har fått intrycket av att om United tar sig till Champions League så kommer han gå dit. Manchester United är villiga att betala 100 miljoner euro för hans utköpsklausul. Kanske att han ser att United, åtminstone kanske, är en kandidat till att vinna Premier Leauge och Champions Leauge pga av de pengar som kommer investeras i laget.”

”Han var givetvis inte oskyldig när han sa det han sa i det franska TV-programmet. Vi har sett bilderna och det var tydligt att han menade att göra det han gjorde. När han (programledaren) frågade hur sannolik flytten till Manchester United är på en skala från 1-10 så svarade han 6. Anledningen till att det inte var högre än sex är för att han väntar på att se om Manchester United når Champions League eller ej. Om de inte gör det så kommer han ändå att överväga det. Det skulle betyda att Atletico, som förbereder att erbjuda honom ett nytt kontrakt kommer lägga ännu mer pengar på bordet. Han förväntas välja mellan United och Atleticos nya kontrakt. säger Balague.

 

Källa: MEN, Sky Sports
TV: Griezmann – Stor chans att det blir United.  

4 Kommentarer

 1. ...

  23 maj, 2017 at 15:49

  vill vi ens ha honom? Seriöst 1 miljard till på en spelare är för sjukt, då har vi köpt 2 spelare för 2 miljarder, fy, skulle kunna köpa så många andra spelare istället…

  • Rasmus

   23 maj, 2017 at 18:04

   Varför skulle vi inte vilja ha en av världens tre bästa spelare? Det kanske har undgått dig, men Griezmann kom på tredjeplats i förra årets Ballon d’Or, har gjort runt 60 mål senaste 3 säsongerna i världens bästa liga, bäst av alla i EM förra sommaren. Utöver alla mål och assist han bidrar med så är han väldigt delaktig i spelet överlag och kan dessutom spela till vänster, till höger, som anfallare och som släpande anfallare.

   Varför låter du så förvånad över att summan för en av världens tre bästa spelare är 1 miljard? Fotbollen har förändrats och så även priserna på spelarna. Vi är VÄRLDENS rikaste klubb och det finns väl inga direkta tecken på att det kommer att ändras.

   ”skulle kunna köpa så många andra spelare istället”. Då kanske du kan utveckla det resonemanget lite istället. Är det breddspelare vi verkligen behöver menar du? Tycker det finns nog med medelmåttor i dagens United och att det är just spets vi behöver.

  • Xinpei

   23 maj, 2017 at 19:25

   För det priset kan man köpa flera Allsvenska lag! Herpaderp!

 2. robben10

  25 maj, 2017 at 14:54

  Enligt mig är det en perfekt värvning, man kan spela grizmann som 10a och köra rashford längst fram räcker inte rashford till så är det bara att flytta upp grizmann och spela mata eller nägpn annan som 10a. Med andra ird kan man satsa på rashford och ändå ha en plan b ifall han inte duger än.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: ManU4ever Daily Mail: Mata kan gå gratis i sommarSorry, menar att Vänsterkanten redan har en klass att lita på! Många kanter blev det -:)Jan 18, 23:29
 • Kommentar från: ManU4ever Daily Mail: Mata kan gå gratis i sommarSer inte konkuransen i att värva Sanches för Matas del? Sanches är en LW alt. en central roll. Både Rashford…Jan 18, 23:28
 • Kommentar från: Molle M.E.N: Mkhitaryan på CarringtonHur kan man inte se att med lite shälvförteonde så är han ligans bästa spelare!😎en riktig lirare!Jan 18, 22:50
 • Kommentar från: Spaddeward M.E.N: Mkhitaryan på CarringtonSanchez känns lite gnällig och tråkig, plus att han är 29 år, men han är en grym fotbollsspelare och det…Jan 18, 22:50
 • Kommentar från: Andy Sanchez galna lön nedbruten i detaljFullständigt absurt. Förstår inte varför United låter sig utpressas på detta sätt. Mourinho får sin vilja igenom, försöka köpa…Jan 18, 21:52

FLER Nyheter