Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

ESPN: United redo att sälja Smalling

Enligt ESPN så är Manchester United redo att låta Chris Smalling lämna…

ESPN skriver, med sina egna källor som grund, att Manchester United kommer lyssna på bud på Chris Smalling under sommaren samtidigt som man är redo att ge Phil Jones ännu en chans att rädda sin karriär i klubben.

Smalling kom till United sommaren 2010 och spåddes då en stor framtid, men han har aldrig cementerat sin plats. Förra säsongen gjorde han en väldigt stark säsong och man trodde då att det kunde vara hans försenade genombrott, men under säsongen har han haft skadeproblem och inte varit Mourinho förstaval.

Jones kom till United sommaren 2011 och spåddes tillsammans med Smalling bli klubbens nästa starka mittbackspar efter Vidic och Ferdinand, men få spelare har varit så skadedrabbade som Jones varit under alla år i Manchester United.

Vem tycker ni United ska behålla – Smalling, Jones eller båda?

Källa: ESPN

11 Kommentarer

 1. Felix

  23 maj, 2017 at 12:18

  Båda är omöjligt. I valet mellan Smalling och Jones skulle jag ändå köra på Smalling, då Smalling ändå har visat att han kan gå en säsong utan att vara skadad konstant. För Jones behövs nog ett miljöombyte för att kanske bli av med sina skador.

  • Youssef

   23 maj, 2017 at 12:27

   Både Bailly och Rojo är dessutom ganska lika Jones till spelsättet. Går för en brytning, och ofta våldsamma sådana. Smalling är lite annorlunda, mer följsam, starkare huvudspel och faller hellre bakåt, tillför lite annorlunda än övriga mittbackar. Och med tanke på hur skadebenägen Jones är så ser jag nog helst att han ryker av de två.

 2. Danne10

  23 maj, 2017 at 13:12

  Håller med. Satsa hellre på Smalling. Jones skador kommer kanske kosta oss mer frånvaro än närvaro.

 3. Keano

  23 maj, 2017 at 13:27

  Tråkigt med Jones som hade en så stor potential, skadehelvetet lär ju dock inte bli bättre med åren så hoppas det är honom man skeppar iväg. Vore trevligt med Lindelöf-Bailly som nytt mittlås med Smalling och Rojo vid behov.

 4. Sam J

  23 maj, 2017 at 13:29

  Bort med Smalling sämst är han.

 5. Mogge

  23 maj, 2017 at 15:10

  Smalling har haft en jobbig säsong. Är kluven där. Bra huvudspelare dock.

 6. micke

  23 maj, 2017 at 15:14

  Båda kan dra, skadebenägna och tillför inget speciellt…

 7. farzad khazaei

  23 maj, 2017 at 15:21

  Jones är ändå en hårding med ganska fin teknik och jävlaranamma. Smalling aka träfoten är inte Man Utd kvalité. Är ganska långsam i tanken också och det syns när han ska styra backlinjen, han verkar trög också och läser inte situationerna så värst bra. Sakta men säkert så kommer inte oduglingarna undan detta fina lag, nu finns det en manager som synar alla spelares bidrag. Ni som tycker att Smalling är bättre än Jones tycker jag borde motivera era påståenden på ett bättre sätt. Titta på matchen som jones gjorde mot Real Madrid i kvartetten under SAF, det var en ruskigt fin prestation och han har visat tendenser till att bli den där besten där bak som han är ämnad att bli. Endast skador kan sätta stopp!

 8. Fricken89

  23 maj, 2017 at 16:55

  Tycker egentligen inte att vi ska behålla någon av dem. Vi behöver mittbackar som kan få bra kontinuitet i försvaret. Rojo och Bailly har varit våra bästa mittbackar denna säsongen, men även Rojo är skadebenägen (som alla vet, just nu med korsbandsskada), återstår att se om han tar sig tillbaka fullt ut.
  Mittback/ar är ett måste (enligt mig) att värva i sommar. Bailly behöver en långvarig radarpartner bredvid sig, som inte ägnar 70-80% av säsongen som skadad, al’a Jones och Smalling. Eller alt att Tuanzebe utvecklas såpass och tar vid och får fler matcher, så kostar det oss noll. Det måste iaf in alternativ till mittbackspositionerna, om det blir utifrån eller från akademin, är skitsamma. Fast jag hoppas givetvis att Tuanzebe är mogen nog att få fler matcher kommande säsonger, än vad han fått denna säsongen.

  • Felix

   23 maj, 2017 at 22:29

   Krävs nog bara en ny mittback som kan ackompanjera Bailly. Rojo och Smalling som backups/rotation. Tuanzebe och kanske Fosu-Mensah kan få speltid i cuperna och vissa matcher kanske?

 9. Fredrik Jonasson

  25 maj, 2017 at 17:51

  Anser att Smalling visade sin klass igår, vann mer eller mindre alla höjdbollar och bröt nästan allt som inte Blind tog bort! Så anser att han förtjänar att vara kvar även om jag hellre ser Bailly och Blind starta tillsammans! Men som tredje eller fjärde val bakom Bailly, Blind och möjligtvis Rojo tycker jag lätt att Smalling passar in i United.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 17/3 20.45
Manchester United - Brighton
FA Cupen
Visas på Eurosport 1, Dplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Peppis Alexis: Jag välkomnar pressenHan måste ha känt sig grymt bra ikväll då när han satt på bänken hela matchen och tjänade pengar.Mar 17, 23:03
 • Kommentar från: runar Startelvan mot Brightonkan någon förklara varför det ALDRIG spelas några raka bollar i djupled ? det finns omställningslägen men det ska…Mar 17, 21:50
 • Kommentar från: GGMU Startelvan mot BrightonÄntigen, Sanchez petad. Orolig för Pogba situationen dock... bänkad IGEN.Mar 17, 21:07
 • Kommentar från: Tommy Startelvan mot BrightonSynd att inte Victor spelar, hade även velat se Gomes på bänken. Vi vet alla hur matchbilden kommer se…Mar 17, 20:07
 • Kommentar från: b ”Hade velat ha många Sevilla-spelare”Mou är envis som en åsna. Så när ”alla” klagar på hans tråkiga spel kommer han definitivt inte ändra på…Mar 17, 17:44

FLER Nyheter