Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Brady siktar på A-laget

Robbie Brady vill ha fler chanser i A-laget…

Robbie Brady gjorde i onsdags sin A lags-debut inför 50 000 fans på läktarna i Durban och trots att han egentligen är winger så tror han att han kan vänja sig vid att spela vänsterback även i fortsättningen:

”Det var briljant. Det är en fantastisk erfarenhet för mig att få komma iväg och starta. Jag var lite nervös till en början, men i takt med att matchen led så blev jag bekvämare och gillade det verkligen. Efter presskonferensen hade jag en aning om att jag skulle få spela och när jag fick det bekräftat så blev jag överlycklig. Jag såg inte själv vad managern sa men det jag hörde var bra och jag är väldigt glad över det. Det gjorde att jag fick med mig mer självförtroende in i matchen.”

”Det är som sagt nytt för mig att spela vänsterback, men jag tycker om det. De har format mig under de två senaste veckorna för att jag ska kunna starta i den positionen och förhoppningsvis kan jag bli bättre allteftersom. Om jag fortsätter att utvecklas där så antar jag att jag skulle vilja försöka ta den platsen (i förstalaget) någon gång.”

”Rio Ferdinand såg till så att jag höll mig på plats. Jag hade några osäkra stunder i matchen men han pratade mig igenom dem och jag kände mig mer självsäker ju längre matchen gick. Det var härligt för mig att få spela med min bästa polare Scott Wootton också, eftersom som vi kom upp (genom akademin) samtidigt och jag har känt honom sedan dag 1.”

”Så jag hoppas nu på att trycka på och bli bättre under de kommande matcherna för att ta mig så nära A-laget som jag bara kan. Patrice Evra är en av de bästa vänsterbackarna i världen och det är härligt att se honom. Han är otrolig i offensiven och jag kan lära mig mycket från honom. Jag är inte van vid att spela vänsterback, men tittar jag bara på honom så bör jag inte ha några problem med att snabbt komma in i det.”

”Det här är som en annan värld. Speciellt för mig, som aldrig upplevt något liknande tidigare. Jag uppskattar varenda minut av det här. Jag vet hur stor klubben är men att se hur folk reagerar på oss är helt otroligt. Att få spela i 90 minuter på planen bredvid spelare som jag tittade på när jag växte upp, är otroligt.”

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter