Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Chevrolet ny sponsor

Biltillverkaren Chevrolet kliver in som en av Manchester Uniteds sponsorer…

Chevrolet har tecknat ett fem-årigt sponsavtal med Manchester United och blir därmed en av klubbens officiella partners.

”Även fast vi jobbar inom helt olika marknader så delar Manchester United och Chevrolet många värderingar. Likt klubben, så genomsyras de av historia och de firande nyligen sitt 100-års jubileum. De här även växt till ett globalt märke som säljer bilar i över 140 länder. Men först och främst så strävar de mot att vara bäst inom sitt område, och jag är väldigt glad över att kunna välkomna Chevrolet som vår officiella ”bil-partner” säger Uniteds VD David Gill.

Källa: Manutd.com

10 Kommentarer

 1. Andreas

  31 maj, 2012 at 13:10

  Det intressanta i detta är ju hur mycket pröjs United får. Kan ju behövas en slant för att kunna konkurerra med City o Chelsea i dessa tider..

  • Gäst

   31 maj, 2012 at 13:40

   Småpengar då de inte blir nya tröj-sponsorer som Aon är. United har på senaste tiden gjort många mindre avtal med olika företag runt om i världen.

   • Daniel

    31 maj, 2012 at 14:04

    många bäckar små..

    • Gäst

     31 maj, 2012 at 18:38

     Ja, United skriver nu avtal med flera för mindre pengar än när man tidigare skrev avtal med en huvudsponsor som betalade den stora delen. Jag tycker det visar att det är andra tider och att United genom olika avtal nu har samma problem som svenska klubbar vars tröjor täcks av enormt många sponsorers namn. 
     Jag tror inte att det visar vår styrka utan som sagt mer visar att det är sämre tider då man behöver gå till fler företag och be om pengar. 

     • David.johansson93

      31 maj, 2012 at 20:21

      Dock så har United aldrig haft mer än 1 stor sponsor på sina tröjor. Om man inte räknar med företaget som gör deras tröjor, i det här fallet Nike. Tror bara att dem kmr att byta ut Audis stolar på OT till Chevrolet stolar.

     • Gäst

      31 maj, 2012 at 21:33

      Nej självklart inte men det kan du knappast ha missförstått och trott att jag tror det. Skillnaden är bara att svenska klubbar tapetserar sönder sina tröjor med sponsorer och United tvingas göra affärer med en massa företag för att kompensera för det bortfall som kommit av de dåliga tiderna då en huvudsponsor inte har råd att investera lika mycket pengar.

   • Andreas

    31 maj, 2012 at 14:51

    Med tanke på att Chevy slopar sina annonser på facebook och SuperBowl så finns det ju garanterat pengar att spendera. Och med tanke på att United nu har 10% av världens befolkning till fans så har de en rätt så attraktiv annonsplats. Och jag hoppas att United tar betalt därefter.

 2. Adam Reinius

  31 maj, 2012 at 13:15

  Vad händer med Audi då?

 3. Appleman

  1 juni, 2012 at 11:23

  är chevrolet uniteds nya tröjsponsor eller är AON fortfarande kvar??????

  • Anonym

   1 juni, 2012 at 12:15

   AON är kvar

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter