Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Young om sin debut

Ashley Young debuterade igår i Manchester United då New England Revolutions slogs med 4-1 på Gilette Stadium. I en intervju med MUTV berättar han om känslan…

Sir Alex hyllade Young som en mångsidig spelare som kommer att bli ett viktigt tillskott i laget under kommande år och Young som klev inte på planen utan att känna några större nerver säger själv att han är nöjd med sin debut: ”Nej det var inga nerver. Jag gick in i matchen på samma sätt som jag brukar göra, på samma vanliga sätt som jag brukar spela. Jag var inte nervös alls”.

”Det är en match på försäsongen och det handlar om träning och form, jag kommer att bygga vidare på det här. Givetvis är det alltid en härlig känsla att sätta på sig en Manchester United-tröja. Det kändes bra jag kunde knappt vänta tills jag fick kliva ut och göra min debut”.

”Jag är klad att jag klarade det och fin en match med mig. Jag ville bygga mitt självförtroende och lära känna spelarna mer och det känner jag att jag uppnådde. Som winger så vill man spela fram anfallarna och mittfältarna och det känner jag att jag gjorde. Anfallarna var strålande, speciellt i andra halvlek när matchen avgjordes”.

”Givetvis är det upp till managern att välja ut laget men i slutändan handlar det om form. De närmaste matcherna handlar om att förbereda oss och komma i form inför säsongen som kommer” sa Young till MUTV.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: G. Best Giggs slår tillbaka mot ZlatanZlatan har varit en spelare i absolut världsklass och har varit otroligt viktig för Svensk fotboll. Även viktig för United…Mar 21, 21:32
  • Kommentar från: Solskjaer Pogba: Dröm att spela för Real MadridTack för att du svarade Felix, så jag slapp. Man svarar på egen risk, därför undviker jag det gärna. Har…Mar 21, 20:45
  • Kommentar från: Felix Pogba: Dröm att spela för Real MadridMourinho må ha sagt att ingen kan bli större än klubben, men det är inte vad hans beteende och kommentarer…Mar 21, 19:53
  • Kommentar från: Carl Giggs slår tillbaka mot ZlatanMen det spelar ingen roll hur bra han är, han har ju utländskt påbrå och är uppvuxen i Rosengård. Du…Mar 21, 19:21
  • Kommentar från: Affe Giggs slår tillbaka mot ZlatanRunar, så du tycker att Sveriges bästa spelare i fotboll genom tiderna inte passar i lagsport?? Det låter väldigt…Mar 21, 18:29

FLER Nyheter