Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Young om sin debut

Ashley Young debuterade igår i Manchester United då New England Revolutions slogs med 4-1 på Gilette Stadium. I en intervju med MUTV berättar han om känslan…

Sir Alex hyllade Young som en mångsidig spelare som kommer att bli ett viktigt tillskott i laget under kommande år och Young som klev inte på planen utan att känna några större nerver säger själv att han är nöjd med sin debut: ”Nej det var inga nerver. Jag gick in i matchen på samma sätt som jag brukar göra, på samma vanliga sätt som jag brukar spela. Jag var inte nervös alls”.

”Det är en match på försäsongen och det handlar om träning och form, jag kommer att bygga vidare på det här. Givetvis är det alltid en härlig känsla att sätta på sig en Manchester United-tröja. Det kändes bra jag kunde knappt vänta tills jag fick kliva ut och göra min debut”.

”Jag är klad att jag klarade det och fin en match med mig. Jag ville bygga mitt självförtroende och lära känna spelarna mer och det känner jag att jag uppnådde. Som winger så vill man spela fram anfallarna och mittfältarna och det känner jag att jag gjorde. Anfallarna var strålande, speciellt i andra halvlek när matchen avgjordes”.

”Givetvis är det upp till managern att välja ut laget men i slutändan handlar det om form. De närmaste matcherna handlar om att förbereda oss och komma i form inför säsongen som kommer” sa Young till MUTV.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
  • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
  • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
  • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
  • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter