Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Evra: Hårtorken blåste oss till titeln

Daily Star skriver att Patrice Evra berättar hur en rasande Sir Alex Ferguson tog till hårtorken och såg till så att laget gick och vann sin 19:e ligatiteln…

Sir Alex Ferguson var mycket missnöjd med sitt lag i matchen mot Arsenal och han gav dem en rejäl utskällning efter matchen. Veckan efter så reste sig United och slog Schalke och sedan Chelsea för att helgen därpå säkra guldet borta mot Blackburn. Enligt Evra så är Fergusons press viktig för spelarna: ”Managern sätter väldigt hög press på oss. Jag kommer ihåg efter förlusten mot Arsenal då han sa – Vill ni verkligen vinna den 19:e titeln? är ni galna?! Nu måste ni se till att vinna den här,  hur många titlar ska ni kasta bort? – Så det var väldigt viktig att vinna annars hade hårtorken åkt fram igen”

”Han är lycklig som ett barn nu, som om han just hade vunnit ligan för första gången. Den där hungern efter att vinna, det är Sir Alex Ferguson det” sa Patice Evra.

Nu ställer Evra in siktet på matchen mot Barcelona och är ute efter revansch:  ”När vi förlorade finalen för två år sedan så hade vi vunnit ligan, Carling Cup och VM för klubblag men jag var ändå förkrossad. Jag kände frustration konstant på min semester. Allt jag kunde tänkta på var den där finalen. Jag vill inte upprepa det, det här är min fjärde final och jag vill inte förlora en till”

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter