Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

United nära att signa målvakt

Manchester Uniteds VD David Gill har sagt att United vet precis vilken målvakt de vill ha och att man är nära att säkra övergången. Gill nämner även att det kommer bli ytterligare aktivitet under sommarens transferfönster…

Van der Sar gör i helgen sin sista Premier League-match på Old Trafford innan pensionen i sommar och turerna kring vem som ska ersätta 40-åringen har varit många. Det har främst ryktats om Maarten Stekelenburg från Ajax, Manuel Neuer från Schalke 04 och David De Gea från Atletico Madrid. David Gill säger att United sedan länge vetat vilken målvakt som man vill ge förtroendet som nr 1 i United nästa säsong och att man är nära att få igenom en affär:

”Vi vet vilken keeper vi vill ha och är i en god position så jag är säker på att vi får igenom affären. Vi har gjort vårat val, vi har blivit sammanlänkade med alla de bästa målvakterna i Europa de senaste sex månaderna, men vi har vetat vem vi vill ha i många månader och vi hoppas nu på att kunna uppnå det” sa Gill till BBC Radio 5.

David Gill hintade också att det kommer bli fler spelarköp under den närmsta tiden: Vi har några riktigt stora beslut att fatta under sommaren. Vi måste ersätta Edwin, Gary Neville har också slutat och vi vet inte hur Paul Scholes kommer att göra. Han kan mycket väl komma att pensionera sig efter den här säsongen, men vi är väldigt förberedda på att erbjuda honom ytterligare ett år. Så utan tvekan så kommer det ske en del aktivitet på viss nyckelpositioner och det har vi förberett inför. Det är inte så att vi börjar fundera på det nu – Det har vi funderat och förberett för de senaste 12 månaderna och vi får se vad vi lyckas uppnå i sommar”

4 Kommentarer

 1. Anonym

  15 maj, 2011 at 12:16

   Låter mycket lovande inför framtiden. En stabil målvakt och en mittfältare är vi i störst behov av. Tycker Rafael med uppbackning av fabio har axlat Neville’s matel lysande. 

 2. Philip Thelander

  15 maj, 2011 at 17:38

  Lloris hade inte varit fel

 3. Kevin

  15 maj, 2011 at 18:44

   Det är Maarten Stekelburg.

  • Lasse_Berghagen

   15 maj, 2011 at 19:11

    Tror det med!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter