Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Hernandez: Vi kan slå Barcelona

Javier Hernandez har haft en makalös debutsäsong i United och efter att ha säkrat ligan så drömmer han nu om att slå Barca och ta hem dubbeln…

Hernandez kom som en doldis från sin mexikanska klubb Chivas förra våren och har under sin debutsäsong i United hittills gjort 20 mål. Igår såg han till att United fick en ligaavgörande straff borta mot Blackburn när han drogs ned av Paul Robinson och han säger att han aldrig hade räknat med att ha en så framträdande roll i laget under sin första säsong: ”Det här är otroligt. Självklart föreställde jag mig att vi kunde vinna ligan men jag trodde aldrig att jag skulle få spela så ofta och göra så många mål. Jag är otroligt glad över att vara en del av det här fantastiska laget” sa han till MUTV.

Vissa menade på att United inte skulle haft någon straff i gårdagens match men Hernandez tycker inte att det råder några tvivel om saken: ”Det var definitivt en straff. Jag kände kontakten. Jag försökte inte vara orättvis eller filma till mig en straff. Vi vet att Rooney älskar den där typen av ögonblick, med sådan press. Vi visste att han skulle göra mål och skjuta oss till ligaguldet”

Igår firade United ligaguldet men snart är det dags för hård träning och stora förberedelser inför Champions League-finalen mot Barcelona, en match Hernandez ser fram emot: ”Vi kan vinna dubbeln och det drömmer jag om att göra. Vi jobbar hårt för att vinna Champions League. Om två veckor så kan vi fira men nu måste vi jobba hårt och förbereda oss inför den matchen”

2 Kommentarer

 1. ettplusettärtvå

  15 maj, 2011 at 13:11

   Vi är glada över att ha en fantastisk spelare i vårat fantastiska lag.

 2. Adrian10

  15 maj, 2011 at 14:56

  Riktigt passionerad spelare. Älskar grabben. Tror Chicha, Evra och Vidic kommer stanna karriären ut faktiskt.
  Hoppas i alla fall!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter