Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Inför United VS Crawley

Sir Alex Ferguson säger att han kommer att ställa upp med samma lag som slog ut Southampton i förra omgången av FA-Cupen…

Ikväll är det dags för FA-cupmötet mellan United och Crawley Town. Crawley ligger 93 placeringar bakom Untied i engelsk fotboll och lagen har aldrig tidigare mötts.

Sir Alex bekräftar att många A-lagspelare kommer att finnas med från start. Bl.a. Wes Brown, John O´Shea, bröderna Da Silva, Chicharito, Carrick, Bebe, Anderson, Gibson och Obertan. Anders Lindegaard kommer att ta målvaktsplatsen och gör sin Old Trafford-debut.

På skadelistan finns förutom långtidsskadade Valencia och Hargreaves, Michael Owen (som skadade sin ljumske på träning i veckan), Rio Ferdinand, Johnny Evans och Ji Sung Park.

Personligen hoppas jag på att SAF har någon form av tungt artilleri på bänken så det inte blir samma historia som mot Southampton. I den matchen var United stundtals riktigt illa ute och spelade mycket oinspirerat. Det var faktiskt först när Giggs och Nani byttes in som matchen vände och United tog över spelet.

Allt annat än en seger ikväll mot division fem laget skulle dock vara en av de största fiaskona i klubbens historia så vi ska nog lyckas segla vidare till nästa omgång i turneringen utan större problem..

Vi postar den officiella startelvan så fort den släpps. Håll utkik här på siten ca 45 minuter innan match.

1 Kommentar

  1. Jirki88

    19 februari, 2011 at 14:14

    Då antar jag att uppställningen blir Lindegaard – Rafael, Brown, O’Shea, Fabio – Obertan, Carrick, Anderson, Gibson, Bebe – Hernandez… Möjligen med Gibson som högerytter och Bebe på topp med Hernandez, men Gibson är usel ute till höger, så hoppas inte.

    http://manutdofotboll.blogg.se/

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter