Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Giggs förlänger med United

Veteranen Ryan Giggs har skrivit på ett nytt kontrakt för Manchester United…

Giggs kom till United 1990 och gjorde sin debut 1991. Sedan dess har han hunnit med 862 matcher och gjort 158 mål för klubben. Giggs har vunnit Premier League elva gånger, FA-Cupen fyra gånger, Champions League två gånger och Ligacupen tre gånger.

Ferguson sa dessa goda ord om sin veteran: ”Det går inte att beskriva Ryan Giggs med ord. Han är en sådan fantastisk spelare och person. Att i hans ålder ha motivationen och orken att klara av att spela på en så fysiskt krävande position på toppnivå som han gör, klarar bara en väldigt speciell människa. Han vinner fortfarande priser för ”Man of the Match” och hans närvaro är otroligt viktig för de yngre spelarna”

Ryan Giggs säger: ”Det har alltid varit min dröm att få spela för United och jag har haft förmånen att få göra det under de senaste 20 åren. Det känns fantastiskt att veta att jag fortfarande bidrar till lagets framgångar och jag känner att jag har mycket kvar att ge på planen. Det är spännande tid framöver, och att få vara en del av dagens United med alla nya spelare som är på väg upp”

Ja, Giggs är en man med en karriär utan dess like och det finns inte många fotbollsspelare som kan jämföra sig med honom.. Eller, det skulle väl vara Scholes och Neville i sånt fall.. och vi kan stolt säga att alla tre är veteraner i Manchester United, en klubb som tar vara på rutinen och utvecklar talangerna som ingen annan klubb i världen!

4 Kommentarer

 1. Gäst

  18 februari, 2011 at 20:01

  Sluta aldrig Giggs…

 2. Jirki88

  18 februari, 2011 at 21:23

  Det är klart såhär långt denna säsong att Giggs fortfarande bidrar när han är på planen, och han kommer bli svår att ersätta när han slutar, så det är nice att han skrivit på för ett år till!

  http://manutdofotboll.blogg.se/

 3. Anonym

  18 februari, 2011 at 23:18

  Sånna spelare som Giggs som gör att man blir så stolt över att vara unitedfan. Vilken kärlek och passion för klubben han har, precis som en galen supporter.

  Giggs will tear you apart!

 4. Lukaku#19

  19 februari, 2011 at 02:21

  Länge leveeee Ryan Giggs legend och förebild för många unga

  Manchester United Daily 2011 Trailer @ Betyouwin [HD]

  Njut av videon

  Visit my blog and site for more 😀

  http://betyouwin.blogg.se/category/byw-manchester-united-daily-2011-1.html

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter