Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ferguson ger tröst åt Berbatov

Dimitar Berbatov fick inte starta i helgens derby mot Manchester City trots att Ferguson sagt att han skulle vara delaktig i derbyt…Ferguson bröt förvisso inte sitt löfte eftersom Berbatov fick göra ett inhopp i andra halvlek men Bulgaren uppges ha varit ordentligt besviken.

Som plåster på såren skall nu United ha erbjudit Berbatov ny lön på 175 000 pund i veckan. United brukar inte erbjuda långa kontrakt till spelare som nåt 30årsstrecket men Berbatov som har 2 år kvar på sitt nuvarande kontrakt tycks bli ett undantag.

Berbatov har gjort 19 Ligamål och leder skytteligan i Premier League.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 16/12 17.00
Liverpool - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Puppym Rashford: Vi är inte underdogsSeriöst efterlyst vilken onödig kommentar. Jag tror på 3p imorgon.Dec 15, 20:41
  • Kommentar från: efterlyst Rashford: Vi är inte underdogsSå kollosalt ointressant att läsa spelarintervjuer då spelarna är kraftigt mediatränade och säger bara det som förväntas sägas utifrån ett…Dec 15, 19:19
  • Kommentar från: BZ Inför Liverpool v Manchester UnitedMin elva: —Martial—-Lukaku——Rashford—— ——Pogba——-——-Herrera——-—— ——————Matic————————— Shaw—-Smalling—-Bailly——-Dalot- ——————De Gea———————-Dec 15, 19:10
  • Kommentar från: Richard Inför Liverpool v Manchester UnitedDalot—smalling—baily—shaw ———matic—-herrara——— —lingard—————martial— ———lukkako-rashford-/——Dec 15, 18:45
  • Kommentar från: Fricken89 Inför Liverpool v Manchester UnitedHellre låta Pogba starta än t.ex Matic.Dec 15, 18:45

FLER Nyheter