Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ferguson ger tröst åt Berbatov

Dimitar Berbatov fick inte starta i helgens derby mot Manchester City trots att Ferguson sagt att han skulle vara delaktig i derbyt…Ferguson bröt förvisso inte sitt löfte eftersom Berbatov fick göra ett inhopp i andra halvlek men Bulgaren uppges ha varit ordentligt besviken.

Som plåster på såren skall nu United ha erbjudit Berbatov ny lön på 175 000 pund i veckan. United brukar inte erbjuda långa kontrakt till spelare som nåt 30årsstrecket men Berbatov som har 2 år kvar på sitt nuvarande kontrakt tycks bli ett undantag.

Berbatov har gjort 19 Ligamål och leder skytteligan i Premier League.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 16.00
Manchester United - Wolves
Premier League
Visas på

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter