Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Cheik Tiote till United?

Kanske inte den mest pålitliga källan Caughtoffside skriver idag att Manchester United är intresserade av Cheik Tiotes signatur till sommaren..

Idag kan man läsa att Cheik Tiote som i helgen var delaktig i Newcastles otroliga vändning från 0-4 till 4-4 mot Arsenal, kan vara på väg till United i sommar. Mittfältaren ska ha fångat Sir Alex Fergusons intresse tidigare under säsongen men i helgen ska han verkligen ha gjort intryck på SAF.

Tiote kom till Newcastle i somras efter att ha vunnit Holländska ligan med Twente. Övergångssumman lär ha varit ca £3,5 miljoner och Ferguson sägs nu vara beredd att tredubbla det budet till sommaren.

4 Kommentarer

 1. .......

  7 februari, 2011 at 13:03

  ahaha om källan är från Caughtoffside så borde ni inte publicerat den här, sänk inte erat rykte nu….

 2. Sylle

  7 februari, 2011 at 13:19

  Tycker det är bra att dom publicerar allt som rör united, även om det är skit källor. Jag använder Unitedsverige för att dom uppdaterar så ofta och mycket, sen kompletterar jag med Muss.se för att få lite djupare inblick och tankar kring de större grejerna.
  Fortsätt publicera artiklar från skit källor också!

 3. Nicke

  7 februari, 2011 at 15:35

  Håller med Sylle.. Fortsätt publicera artiklar även från skit källor! ju fler nyheter desto bättre..

 4. Ante Johansson

  8 februari, 2011 at 12:07

  Håller också med Sylle, hellre nya nyheter än gårdagens nyheter liksom oavsett källa/rykte – Sen är de ju bara ännu bättre att ni skriver vad ni tycker om själva källan så man vet hur man ska ta nyheten. KUTGW!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter