Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Wolves – United: 2-1

Wolves kan lägga till Manchester United på listan över Premier League-titelutmanare som besegrats på Molnieux. Chelsea och City är redan besegrade.

Kanske var det den fruktansvärt dåliga planen som förstörde vårt spel, kanske var det den 25-åriga domarens fel, kanske var det vår osäkra mittbacks fel eller så var det helt enkelt ett mättat United som kom till Wolverhampton för att avklara en dag på på jobbet?

Vad som var anledningen kan vi bara spekulera i men en hemsk match var det. Den började så bra med Nanis mål i början av matchen men efter kvittering och därefter ett ledningsmål av Wolves innan halvtid så började man faktiskt bli osäker på om det skulle gå att få med sig tre poäng.

Ett United som spelade riktigt tråkig och omotiverad fotboll gjorde att sviten som obesegrade genom säsongen bröts, av bottenlaget Wolves som låg sist i tabellen inför matchen och fortfarande gör (!) samtidigt som Premier League hade en rekordskörd av mål, hela 41st på 9 matcher!

Hur som helst, nu försöker vi glömma denna matchen och blicka mot nästa som är derby på Old Trafford mot City.

2 Kommentarer

 1. Jirki88

  6 februari, 2011 at 16:09

  Skylla på planen vore dumt: leråkern skadade båda lagen likvärdigt. Skylla på domaren går delvis, straffen var solklar men han vågade inte blåsa.

  Men det man ska skylla mest på är att våra spelare helt enkelt inte presterade: Johnny Evans var helt värdelöst. Inte förvånande, då han som bäst varit usel denna säsong. Hur Sir Alex tänkte när han ersatte Ferdinand med Evans och inte Smalling är bara en gåta.

  Dessutom kom vare sig Carrick eller Fletcher in i matchen: de såg ut att lida av allvarlig granatchock av Wolves höga och intensiva press, och i stort så var de båda dåliga. Var aldrig ens nära att vinna mittfältskampen. Och vinner man inte mittfältet så kan man inte begära att anfallarna ska göra något vettigt heller.

  Den enda som får godkänt här är Nani, som på gott och ont är en spelare som delvis spelar sin egen match. Som här innebar det att han kunde prestera saker med bollen oavsett hur kassa hans lagkamrater var, medans det i andra matcher innebär att han bara blir osynlig.

  Förhoppningsvis blev Wolves-matchen en återkallelse till verkligheten för United, en påminnelse om att inga matcher är enkla matcher och vill man vinna måste man ha fokus.

 2. Sebastian

  6 februari, 2011 at 16:41

  Såg väldigt omotiverat ut igår, många verkade tro på en enkel match. Nani var bra som vanligt men försvaret var under all kritik under större delen av matchen. Inte många rätt igår overall, planen går inte att skylla på men att en PL klubb har en gräsmatta som knappt passar i superettan är ett mysterium.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 16/12 17.00
Liverpool - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Adam Jorginho Rashford: Vi är inte underdogsSeriöst! Är det Liverpool forum här inne eller? Eller Liverpool fans som har kommit till fel hemsida?…Dec 16, 03:56
 • Kommentar från: lopa Rashford: Vi är inte underdogs"Nej vi åker inte dit som underdogs" Vänta lite ska bara skratta lite. Tillbaka. Lag som är…Dec 16, 01:31
 • Kommentar från: lopa Inför Liverpool v Manchester UnitedHur kan man vilja spela Pereira? Så jävla värdelösDec 16, 01:25
 • Kommentar från: Böje Rashford: Vi är inte underdogsHåller helt med dig efterlyst. Inför varje match säger de "vi går för vinst" och efter varje plattmatch (dvs varje…Dec 15, 21:33
 • Kommentar från: Richard Inför Liverpool v Manchester UnitedHur kan pogba ta plats i en elva där det handlar om klubbkänsla,och hjärta för klubben. Han har påvisat…Dec 15, 21:25

FLER Nyheter