Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Wolves – United: 2-1

Wolves kan lägga till Manchester United på listan över Premier League-titelutmanare som besegrats på Molnieux. Chelsea och City är redan besegrade.

Kanske var det den fruktansvärt dåliga planen som förstörde vårt spel, kanske var det den 25-åriga domarens fel, kanske var det vår osäkra mittbacks fel eller så var det helt enkelt ett mättat United som kom till Wolverhampton för att avklara en dag på på jobbet?

Vad som var anledningen kan vi bara spekulera i men en hemsk match var det. Den började så bra med Nanis mål i början av matchen men efter kvittering och därefter ett ledningsmål av Wolves innan halvtid så började man faktiskt bli osäker på om det skulle gå att få med sig tre poäng.

Ett United som spelade riktigt tråkig och omotiverad fotboll gjorde att sviten som obesegrade genom säsongen bröts, av bottenlaget Wolves som låg sist i tabellen inför matchen och fortfarande gör (!) samtidigt som Premier League hade en rekordskörd av mål, hela 41st på 9 matcher!

Hur som helst, nu försöker vi glömma denna matchen och blicka mot nästa som är derby på Old Trafford mot City.

2 Kommentarer

 1. Jirki88

  6 februari, 2011 at 16:09

  Skylla på planen vore dumt: leråkern skadade båda lagen likvärdigt. Skylla på domaren går delvis, straffen var solklar men han vågade inte blåsa.

  Men det man ska skylla mest på är att våra spelare helt enkelt inte presterade: Johnny Evans var helt värdelöst. Inte förvånande, då han som bäst varit usel denna säsong. Hur Sir Alex tänkte när han ersatte Ferdinand med Evans och inte Smalling är bara en gåta.

  Dessutom kom vare sig Carrick eller Fletcher in i matchen: de såg ut att lida av allvarlig granatchock av Wolves höga och intensiva press, och i stort så var de båda dåliga. Var aldrig ens nära att vinna mittfältskampen. Och vinner man inte mittfältet så kan man inte begära att anfallarna ska göra något vettigt heller.

  Den enda som får godkänt här är Nani, som på gott och ont är en spelare som delvis spelar sin egen match. Som här innebar det att han kunde prestera saker med bollen oavsett hur kassa hans lagkamrater var, medans det i andra matcher innebär att han bara blir osynlig.

  Förhoppningsvis blev Wolves-matchen en återkallelse till verkligheten för United, en påminnelse om att inga matcher är enkla matcher och vill man vinna måste man ha fokus.

 2. Sebastian

  6 februari, 2011 at 16:41

  Såg väldigt omotiverat ut igår, många verkade tro på en enkel match. Nani var bra som vanligt men försvaret var under all kritik under större delen av matchen. Inte många rätt igår overall, planen går inte att skylla på men att en PL klubb har en gräsmatta som knappt passar i superettan är ett mysterium.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 18/2 20.30
Chelsea - Manchester United
FA Cupen
Visas på Kanal 9, Eurosport

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: skipper Rykten: United planerar Sancho-budVore en jättebra värvning i paritet med Uniteds värderingar. Däremot ryktas det om att City har infört en klausul om…Feb 16, 10:38
 • Kommentar från: the manager Ince: Han är helt hopplösAnderson var ingen miss. Han gjorde några riktigt bra år innan skadorna kom. Sedan hade han inte psyke att komma…Feb 15, 23:56
 • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösVisst, men då har vi haft flera som har levererat samtidigt (Rooney, Tevez, Berbatov ett år, Ronaldo, RvP, RvN osv).…Feb 15, 21:33
 • Kommentar från: Tobbe Ince: Han är helt hopplösFinns många som gjort 28 mål för United under en säsong. Visst är det bra.Feb 15, 20:49
 • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösJag är inte heller något fan av Zlatan men 28 mål (eller vad det nu var han gjorde) kan ingen…Feb 15, 20:23

FLER Nyheter