Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Gameday: Wolves VS Manchester United

Klockan 18.30 är det avspark mellan Wolverhampton och Manchester United. Frågan är om det blir en lugn dag på jobbet eller en tuff grisig bortamatch…

Senast vi mötte Wolves var hemma på O.T i november förra året i en match där Ji-Sung Park blev matchhjälte. Det var ingen lätt uppgift och den matchen kanske vissa har förträngt.. Det började illa med att Hargreaves, som startade sin första match sedan 2008, tvingades avgå efter fem minuters spel. Bebe kom in som ersättare och gjorde en rätt usel match.. Han har inte spelat en minut i PL sedan dess. Park satte dit ledningsmålet i 45:e minuten. United-produkten Ebanks-Blake kvitterade för Wolves i 66:e innan Park så sent som i den 93:e (!) minuten kunde sätta dit sitt andra för dagen och fastställa slutresultatet till 2-1. I övrigt så saknade vi både Berbatov och Rooney i den matchen.

Förutsättningarna för dagens match ser bättre ut och United sätter ett nytt klubbrekord på 30 matcher utan förlust i PL vid vinst ikväll. Enligt rapporter så reser vi till Molnieux med fullt manskap, en fin form och dessutom fyra vinster och ett kryss under januari månad.

Rafael ska vara tillbaka i backlinjen tillsammans med Ferdinand, Vidic och Evra. Vilka som sällskapar Fletcher (som bör vara tillbaka efter sin skada mot Villa) på mittfältet återstår att se.

Ferguson gick i veckan ut och sa att han litar på Wayne Rooney och att han har fullt förtroende för att målskyttet kommer igång efter de två fullträffarna mot Villa i tisdags så förhoppningsvis preseterar Rooney och Berba på topp ikväll.

Wolves har fem vinster, två oavgjorda och fem förluster på hemmaplan under säsongen. Man förlorade sina två senaste hemmamatcher mot Liverpool och Stoke. Men man vann dock mot Chelsea hemma i början av januari. Senast Wolves vann över United var hemma på Molnieux med 1-0 år 2004.

Wolverhampton ligger sist i Premier League och slåss för sin överlevnad så det kommer nog bli allt annat än en promenad i parken för United att få med sig en seger ikväll. Mick McCartys mannar kommer säkerligen försöka grisa till sig ett kryss. Låt oss hoppas på att vi slipper förlita oss på Fergie-time för att plocka tre pinnar den här gången..

Vi publicerar den officiella startelvan här på Unitedsverige ca 45min innan avspark.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 29/4 17.30
Manchester United - Arsenal
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Puppym Herrera: Än har vi inte vunnit någotNej vi firar för att vi ännu en gång är i en final. Det är klart man blir glad och…Apr 22, 16:23
  • Kommentar från: Puppym Mourinho: Vi förtjänade det härDet roliga är att både Pogba och Shaw verkar bestämda för att bli bättre och jag tycker mig se Pogba…Apr 22, 15:48
  • Kommentar från: Puppym Manchester United vs Tottenham HotspurStötta laget och sen skrika efter avgång så fort det går dåligt är ju inte direkt och stötta laget. Vi…Apr 22, 15:35
  • Kommentar från: Sauron Herrera: Än har vi inte vunnit någotHelt rätt, en del fans har firat en semi-final seger som det vore en CL seger. Men det kanske säger…Apr 22, 14:29
  • Kommentar från: Azze Mourinho: Vi förtjänade det härVänder snabbt detta nästan som när arsenal vinner en match så äre Wenger in och förlorar de så äre Wenger…Apr 22, 14:25

FLER Nyheter