Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Gameday: Wolves VS Manchester United

Klockan 18.30 är det avspark mellan Wolverhampton och Manchester United. Frågan är om det blir en lugn dag på jobbet eller en tuff grisig bortamatch…

Senast vi mötte Wolves var hemma på O.T i november förra året i en match där Ji-Sung Park blev matchhjälte. Det var ingen lätt uppgift och den matchen kanske vissa har förträngt.. Det började illa med att Hargreaves, som startade sin första match sedan 2008, tvingades avgå efter fem minuters spel. Bebe kom in som ersättare och gjorde en rätt usel match.. Han har inte spelat en minut i PL sedan dess. Park satte dit ledningsmålet i 45:e minuten. United-produkten Ebanks-Blake kvitterade för Wolves i 66:e innan Park så sent som i den 93:e (!) minuten kunde sätta dit sitt andra för dagen och fastställa slutresultatet till 2-1. I övrigt så saknade vi både Berbatov och Rooney i den matchen.

Förutsättningarna för dagens match ser bättre ut och United sätter ett nytt klubbrekord på 30 matcher utan förlust i PL vid vinst ikväll. Enligt rapporter så reser vi till Molnieux med fullt manskap, en fin form och dessutom fyra vinster och ett kryss under januari månad.

Rafael ska vara tillbaka i backlinjen tillsammans med Ferdinand, Vidic och Evra. Vilka som sällskapar Fletcher (som bör vara tillbaka efter sin skada mot Villa) på mittfältet återstår att se.

Ferguson gick i veckan ut och sa att han litar på Wayne Rooney och att han har fullt förtroende för att målskyttet kommer igång efter de två fullträffarna mot Villa i tisdags så förhoppningsvis preseterar Rooney och Berba på topp ikväll.

Wolves har fem vinster, två oavgjorda och fem förluster på hemmaplan under säsongen. Man förlorade sina två senaste hemmamatcher mot Liverpool och Stoke. Men man vann dock mot Chelsea hemma i början av januari. Senast Wolves vann över United var hemma på Molnieux med 1-0 år 2004.

Wolverhampton ligger sist i Premier League och slåss för sin överlevnad så det kommer nog bli allt annat än en promenad i parken för United att få med sig en seger ikväll. Mick McCartys mannar kommer säkerligen försöka grisa till sig ett kryss. Låt oss hoppas på att vi slipper förlita oss på Fergie-time för att plocka tre pinnar den här gången..

Vi publicerar den officiella startelvan här på Unitedsverige ca 45min innan avspark.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: ManU4ever Daily Mail: Mata kan gå gratis i sommarSorry, menar att Vänsterkanten redan har en klass att lita på! Många kanter blev det -:)Jan 18, 23:29
  • Kommentar från: ManU4ever Daily Mail: Mata kan gå gratis i sommarSer inte konkuransen i att värva Sanches för Matas del? Sanches är en LW alt. en central roll. Både Rashford…Jan 18, 23:28
  • Kommentar från: Molle M.E.N: Mkhitaryan på CarringtonHur kan man inte se att med lite shälvförteonde så är han ligans bästa spelare!😎en riktig lirare!Jan 18, 22:50
  • Kommentar från: Spaddeward M.E.N: Mkhitaryan på CarringtonSanchez känns lite gnällig och tråkig, plus att han är 29 år, men han är en grym fotbollsspelare och det…Jan 18, 22:50
  • Kommentar från: Andy Sanchez galna lön nedbruten i detaljFullständigt absurt. Förstår inte varför United låter sig utpressas på detta sätt. Mourinho får sin vilja igenom, försöka köpa…Jan 18, 21:52

FLER Nyheter