Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mancini ger sig inte i titelracet

Manchester City tappade ledningen två gånger om borta mot Birmingham på St Andrews igår men fick med sig en poäng efter 2-2…

Roberto Mancini ger inte upp sina drömmar om Premier League-titeln trots att våra lokala rivaler nu ligger åtta poäng bakom oss med en match mer spelad. Italienaren säger att han hoppas på poäng i derbyt  mot oss den 12 februari.. Han poängterar också att i fotboll svänger det fort och det viktiga är att dom fortsätter tro på sig själva.. Detta trots att dom bara fått med sig 5 poäng av 12 möjliga den senaste tiden.

City plockade dock en poäng i den tuffa bortamatchen på St Andrews igår efter mål av Tevez och Kolarov i en match där bl.a. Michah Richards hamnade på sjukhus efter att ha stångat ihop med lagkompisen Nigel de Jong. Ganska typsikt av City-spelarna att skada varandra.. (jag tänker på de senaste månadernas fighter på träningarna)

Oavsett Mancinis positiva inställning så tror jag vi kan hänga av City från slutstriden och några poäng i derbyt kommer vi definitivt inte ge bort. Eller vad tror ni?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter