Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Vidic mardröm?

Det finns en man som får vår lagkapten Nemanja Vidic att vackla…

Alla är säkert eniga om att vår Serbiska lagkapten Vidic är en av våra absolut viktigaste spelare om inte den viktigaste i laget.

Igår gjorde han sitt 4:e mål för säsongen med en fullträff som nästan såg ut att  gå igenom nätmaskorna. Efter gårdagens mål sov säkert Vidic gott men frågan är hur han sov i förrgår natt, natten då Fernando Torres blev klar för Chelsea.

Harry Redknapp säger i en intervju med sport.co.uk att man nu förstår att Abramovich menar allvar med Chelsea och att han vill vara med och utmana om Premier League-titeln i år. Efter många spekulationer om att Abramovich tappat intresset för Chelsea och att han funderar på att ta över ett ryskt lag så kan man nu konstatera att så inte är fallet.

Under transferfönstrets sista timmar värvade Chelsea Fernando Torres och David Luiz, två stycken fantastiska fotbollsspelare som med största sannolikhet kommer göra Chelseas trupp mycket starkare både bakåt och framåt.

Harry Redknapp uttalar sig om den välkända kampen mellan Vidic och Torres som de två senaste säsongerna slutat med tre röda kort för Vidic: ”Chelsea ska möta United två gånger denna säsongen och vi vet alla vad Torres kan göra med Vidic, jag slår vad om att Vidic hade mardrömmar förrgår natt”

Den 1:a Mars och 7:e Maj möter vi Chelsea, matcherna kan mycket väl bli avgörande i slutstriden.

2 Kommentarer

  1. Marcus

    2 februari, 2011 at 16:41

    sant

  2. Thomas

    2 februari, 2011 at 18:13

    Fast å andra sidan så är det väl mest i kampen mot Mascherano som han fått dom röda korten mot Liverpool? Även Mascherano fick ju ett par röda mot United under sina år i Pool, har för mig att Vidic mer eller mindre var inblandat i de händelserna oxå?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter