Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Inför kvällens match

Manchester United har inte förlorat mot Aston Villa hemma på Old Trafford på 24 matcher och ikväll hoppas Ferguson att fortsätta den sviten med hjälp av förstärkning från våra tidigare skadade backar.

Patrice Evra tvingades resa till Frankrike pga en familjeangelägenhet och  missade därmed matchen mot Southampton den gångna helgen men är tillbaka inför kvällens match.

Vidic, Rafael och Ferdinand som nyligen ådragit sig skador rapporteras även dom vara startklara till kvällens match.

Van der Sar tar tillbaka förstaplatsen i målet ikväll och hävdar att han är lika motiverad som alltid trots att han i förra veckan gick ut och meddelade att han lägger handskarna på hyllan efter säsongen.

Vem som sällskapar Berbatov på topp återstår att se. Det som talar för Chicharito är att han gjort mål i sina två senaste matcher men å andra sidan så gick SAF ut och meddelade att Rooneys plats i laget är ohotad och att han är nöjd med Rooneys insats.

Aston Villa kommer att lämna ett sent besked huruvida skadedrabbade Agbonlahor startar eller ej men oavsett så har dom nysignade Darren Bent startklar.

Förra matchen mot Aston Villa slutade 2-2 på Villa Park efter en fantastisk kämpainsats av hela united då vi vände ett 2-0 underläge till 2-2 den sista kvarten.

Håll utkik efter startelvan som publiceras här på Unitedsverige.se en stund innan match!

6 Kommentarer

 1. Andy

  1 februari, 2011 at 17:28

  Ser onekligen bra ut med en 3 poängare denna match.

 2. Anonym

  1 februari, 2011 at 17:58

  Tuff match, haft svårt för Aston Villa senaste åren. Skitnöjd med en tråkig 1-0 vinst.

 3. Niklas Uffe Karlsson

  1 februari, 2011 at 18:01

  Ser hellre Chicharito på planen idag än Rooney och om united har en bra ledning så hade det varit kul att se anders lindegaard lite men tvekar på att han är på bänken

  • Anonym

   2 februari, 2011 at 21:14

   Där fick du så du teg 😉

 4. Anonym

  1 februari, 2011 at 18:11

  Måste bara passa på att berömma er som legat bakom återuppståndelsen av den här sidan, mycket bra gjort! Blev överraskad när jag kom in precis och såg hur estetiskt snygg sidan var.

 5. Farzad Golkar

  1 februari, 2011 at 18:57

  När kommer laguppställningen?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/12 21.00
Valencia - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Valencia vs Manchester UnitedMOUOUT!!!!!!!!!!!Dec 13, 05:13
 • Kommentar från: runar ESPN: Pogba inte till saluabsolut att tiderna förändras men det jag efterlyser är lite mer jävlar i mamma som lilla Ida skulle sagt.…Dec 13, 03:55
 • Kommentar från: JJ Valencia vs Manchester UnitedVi har inget lag... det är elva individer ute på plan. Väldigt sorgligt.Dec 13, 01:39
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluskrivet*Dec 13, 01:29
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluMycket bra skriver Albo! Äntligen någon som skriver - dem absolut vettigaste, och viktigaste meningarna.. (Y)Dec 13, 01:28

FLER Nyheter