Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Crawley Town i FA-Cupen

United fick en tursam lottning mot division fem laget Crawley Town i FA-Cupens femte omgång…

United hade stora problem borta mot division tre laget Southapmton på St Mary´s Staduim i lördags. Ferguson satsade på en stjärnspäckad bänk och en mindre upphetsande startelva med ett orutinerat mittförsvar där Smalling och Evans skulle agera mur och Owen och Hernandez skulle bilda anfallsduo.

Med tanke på att Anders ”Taco” Svensons gamla klubb numera spelar i divison tre så kunde man på förhand tro att en seger skulle vara lätt avklarad.. Men så blev inte fallet. Hemmalaget spelade inspirerat mot våra röda djävular och bjöd upp till bra motstånd. Precis innan halvtidsvilan så bröt Southamptons gigant Richard Chaplow in från högerkanten och satte dit 1-0 bakom Lindegaard som därmed inte fick hålla nollan i sin debut för United.

Förutom att plocka fram hårtorken i omklädningsrummet så gjorde Ferguson även ett byte i halvtid. Han plockade ut Fabio och satte in Wes Brown.. Inga mirakel skedde. Efter 60 spelade minuter fick Ferguson nog och gjorde ett dubbelbyte där han plockade ut Gibson och Anderson och satte in Giggs och Nani.

Efter det bytet så var det färdiglekt för The Saints och United höjde sig ett snäpp, vilket även hemmapubliken märkte och buade ut Nani så fort han rörde bollen.

I 65:e minuten kom kvitteringen när Obertan dribblade på högerkanten och fick till ett inlägg som tog på Hernandez innan Owen kunde sätta fram pannan och nicka bollen i mål.

Ungefär en kvart från slutet får Hernandez en fin djupledspassning serverad och sätter dit 1-2 vilket också blev slutresultatet och även en biljett till den anrika FA-Cupens 5:e omgång där vi nu alltså har lottades mot Crawley Town som vi möter hemma på Old Trafford. Något datum för matchen är inte satt ännu enligt Uniteds oficiella hemsida.

Crawley Town spelar som sagt i Conference National, även kallat Blue Square Bet Premier, och är femte divisionen inom engelsk fotboll. Det blir David möter Goliath och Crawley Town får ha med sig en riktigt stor slangbella till O.T om de ska kunna rucka på den röda jätten.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
  • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
  • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
  • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
  • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter