Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Transferfönstret stänger om några timmar

Transferfönstret stänger om några timmar och hittills har United signat en enda spelare…

Anders Lindegaard som spelade sin första match för United mot Southampton i helgen, är tänkt att bli andremålvakt och jakten på en ersättare till Van der Sar, som i förra veckan officiellt meddelade att han lägger handskarna på hyllan efter säsongen, fortsätter

Manchester EveningNews skriver idag att samtidigt som transferfönstret närmar sig sitt slut så ryktas en övergång av både Alex Oxlade-Chamberlain och Charlie Adam vara nära.

Den 17-årige vänsteryttern Alex Oxlade-Chamberlain imponerade på SAF i helgens FA-cupmöte mellan Southampton och United och så gjorde även spelfördelaren Charlie Adam när United med nöd och näppe fick med sig tre poäng mot hans Blackpool i förra omgången av Premier League.

Även om Ryan Giggs har förlängt ett år till och ser piggare ut än någonsin så är det ett faktum att våra veteraner Scholes, Giggs, Neville och Van der Sar sjunger på sista versen i United och förstärkning, kanske främst på innermittfältet, är ett måste efter denna säsongen.

SAF har tidigare sagt att han inte tänker värva någon i Januari men samtidigt var det ett av kraven från Wayne Rooney, då han förlängde sitt kontrakt, att United skulle skaffa förstärkning i Januari.

Vad tror ni, får vi se en värvning de sista timmarna?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/7 23.00 (sv tid)
San Jose Earthquakes - Manchester United
Tour 2018
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter