Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Klarar vi en ”Perfect Season”?

Det har hitills bara hänt två gånger i engelsk fotbollshistoria att ett lag har gått obesegrat genom en hel säsong…

Första gången detta fenomen inträffade var 1880 då Preston Norh End gick igenom en hel säsong utan att snubbla över en förlust. Senast det hände var säsongen 03/04 då Arsenal, med Thierry Henry i högform, trummade på som en ångvält.

Nu har vi vittring på en Perfect Season, och visst är det på tiden att United med alla sina titlar och meriter även kan titulera sig ”The Invincibles”.

Vi har nu mött alla lag i ligan denna säsong, alla utom ett.. Nämligen Chelsea, som nu väntar både borta och hemma, den 1:a mars respektive den 7:e maj.

Anledningen till det är att bortamatchen mot Chelsea i december med kort varsel ställdes in sedan Stamford Bridge hade drunknat i snö (Trots att bilder visades på en fin grön plan som tillsynes såg helt spelbar ut).

Många United-fans slog säkerligen näven i bordet över det beskedet med tanke på att vi precis krossat Blackburn med 7-0, i en match där Berbatov stänkte in 5 mål, och hela laget hade fått en strålande nytändning med Rooney tillbaks på planen, medans Chelsea saknade nyckelspelare som Lampard och Essien och gick riktigt trögt i ligan.

Vi har ett mycket tufft spelschema framöver med bl.a Liverpool och Chelsea borta under första veckan i mars. Och sista veckan av säsongen kan bli en riktig rysare med matcher som kan bli direkt avgörande mot både Arsenal borta och Chelsea hemma. Att vi även är kvar i FA-Cupen och Champions League ger inte direkt laget mer andrum.. Men varför inte sikta riktigt högt och satsa på en Perfekt Season i kombination med en mäktig trippel!? Och med tanke på hur starka vi sett ut under säsongen, och rest oss i de mest omöjliga situationer, så känns det inte alls omöjligt.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 16.00
Manchester United - Wolves
Premier League
Visas på

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Böje Inför Manchester United v WolvesHåller med dig Affe! Man kan inte spela någon för sakens skull, då faller hela grejen. Han får förhoppningsvis spela…Sep 22, 04:41
  • Kommentar från: GGMU7 Inför Manchester United v WolvesProblemet med Bailly är koncentrationen. Ibland är han bara inte med i matchen. Han gör en riktigt bra match för…Sep 22, 02:47
  • Kommentar från: Fricken89 Inför Manchester United v WolvesMogge: Håller med!Sep 21, 23:45
  • Kommentar från: Affe Inför Manchester United v WolvesInte som Smalling och Lindelöf spelar tillsammans för närvarande. Finns ingen som helst anledning nu. I mina ögon…Sep 21, 22:01
  • Kommentar från: Mogge Inför Manchester United v WolvesBailly måste snart in i spel. Annars lackar han nog ur totalt. Bästa råämnet vi har som mittback.Sep 21, 20:48

FLER Nyheter