Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ferguson och Wenger jagar Oxlade-Chamberlain

Arsene Wenger och Sir Alex Ferguson fortsätter jakten på Southamptons 17-årige mittfältare Alex Oxlade-Chamberlain…

Enligt uppgifter från Sky Sports kan ett bud på omkring £10 läggas innan trasferfönstret stänger ikväll. Om det då blir Emirates eller Old Trafford som blir Oxlade-Chamberlains nya hemadress återstår att se.

Vi på redaktionen tvivlar dock på att Ferguson kommer lägga ett sistaminuten-bud på ynglingen från The Saints ungdomsakademi. Men vi minns ju å andra sidan hur sent Berbatovs signatur annonserades, när Ferguson under sista timmen av transferfönstret offentliggjorde bulgarens övergång från Tottenham till vårt kära United…

..Så att Ferguson gillar att överraska vet vi sedan tidigare. Men £10, som ryktet säger, låter som ett aningen saftigt bud för 17-åringens signatur. Speciellt med tanke på att det som bekant inte är Fergusons favoritsyssla att öppna plånboken på vid gavel.

Det troligaste scenariot är nog ändå att Ferguson fortsätter att bevaka Oxlade-Chamberlain under våren och att en affär blir aktuell först till sommaren.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/7 23.00 (sv tid)
San Jose Earthquakes - Manchester United
Tour 2018
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter